reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Czyli jest dobrze!
Zuzol też casem ptrafi tak dać w pieluchę,że jak to napisałaś-nie jeden stary by się nie powstydził...A gdzie kobieca subtelność?!

reklama
Mojemu szkrabowi od 5 rano tak dają w kość dziąsełka że jst cały czas płacz i strasznie się złości ,no i oczywiście noszę go na rękach aż mi ulatują .Teraz skorzystałam bo mężuś aż się obudził i teraz on sprawuje opieke nad maluszkiem

Wspolczuje Wiolu :( az nie chce myslec co bedzie jak u nas sie zacznie :(
Wczoraj Mała wpychala lapki do buzi az poobgryzala sobie paluszki, mało spała, ale to jeszcze chyba nie to.
Wczoraj tez zauwazylam cos dziwnego, 2 razy przekrzywila glowke do tylu na lezaco, lapki miala na boki i tak jakby drgawki. I nie wiem co to bylo :(
Czy to mozliwe ze patrzac sie w tyl moglaby byc taka reakcja, byla bardzo napieta.

Może i my spróbujemy tego Gripe Water? Bo juz się denerwuję tym brakiem kupek u mojego dziecka... Do tego mały dziś jadł w ciągu dnia tylko 3 razy,darł sie na widok mojego prawego cycka,za to z lewego jadł bez problemu,aż musiałam wyjąć od tygodni nie używanego laktatora i z prawej piersi ściągnęłam na 2 razy ponad 150 ml! :tak: :szok:
Nie wiem czy nie jest to związane z asymetria Oliwierka na prawą stronę....może nie lubi odracac sie na lewo jak mu daje prawą pierś? Tyle że do dziś nie było problemu! Bylismy w poradni rehabilitacyjnej,Oliś z powodu owinięcia pępowiną podczas porodu ma lekko wzmożone napięcie mięśniowe,za bardzo zaciska piąstki i pręży się do tyłu...poza tym ta asymetria...musimy ćwiczyć,dostałam od pani doktor skierowanie na pokaz ćwiczeń rehabilitacyjnych,mam je wykonywac w domu i wyobraźcie sobie,że do końca roku nie ma szans żeby sie na taki pokaz państwowo zapisać!!!!!!!!!!!:szok: :szok: :no: :baffled: :sick: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Cholera mnie bierze,w tym kraju wszystko jest popaprane,nawet służba zdrowia...muszę gdzies prywatnie iść...mam jeszcze koleżankę po rehabilitacji,może jej zapytam co to za ćwiczenia....:confused: Załamać się można....:-(

reklama
Kociu,przede wszystkim często zaciska piąstki i paluszki u stóp,poza tym jak lezy na pleckach to często pręży się do tyłu,tzn wygina ciałko w taki łuk stając na paluszkach,tak samo robi jak jest czyms zafascynowany albo wkurzony....pani doktor powiedziała,ze jak lezy na brzuszku to nie powinien sie jeszcze obracać na plecki a on juz sie napręża i próbuje,to tez wynik tego napięcia....

Do góry