reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Probowalam jej dac kaszke ktora dodaje zazwyczaj do mleka ale zamiast mleka dodalam wody... nie przeszlo... Sprobuje jutro znow ale tym razem dodam moze cukru bo ta kaszka ryzowa z woda byla niezbyt smaczna. Z owockami tez musze uwazac przez dwa dni przynajmniej. Kurcze trudna taka dieta dla nas :-(
Temperature zbilysmy i mała zasnela, mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.
Dziekuje Wam serdecznie za wsparcie!!!!:tak:

reklama
Reamonn,może spróbuj bezmlecznych,bezglutenowych kaszek z owocami Bobo Vity?Zuzia przez jakiś czas je wcinała...

Buziaczki dla Kajuni!!!

Ja tak tylko na szybko bo pakowanie trwa i za kilka godzin już pa pa ale wszystkim życzymy pozbycia się problemów ze zdrowiem i nie tylko
Byliśmy dziś u lekarza z ty,m śluzem i gorączką Michałową i okazało się, że to angianropna :-(, dostaliśmy antybiotyk doustny ( jestne 70 zł :szok:) i pozwolono nam jechać, mam nadzieję, że Michałowi przejdzie i nic gorszego się nie przytrafi.

Allanek napewno zdrowiutki jak ryba będzie.

Reamonn ja polecam Sinlac, to jest produkt zbozowy, bezmleczny i bezglutenowy, który się na na wodzie przyrządza, bardzo smaczny. Można to 2 x dziennie podawać. Biedna Kajka oby szybko przeszło to paskudztwo.

Biedna Kajunia .DUŻO ZDRÓWECZKA ŻYCZYMY
Unas wczoraj Oskar zachowywał się jakby go coś bolało ale wystarczyło że wzięłam go na ręce to jak ręką odjął.Także jak wróciłam z pracy o 15 nie schodził mi prawie wogóle z rąk,byłam zmęczona i zła.Nawet wsadzałam go do wody ale to i tak pomagało na moment .Potem przyszła wichura na polku i burza a Oskarowi przeszło jak ręką odjął.Mam chyba dziecko które odziedziczyło po mnie wrażliwość na zmiany pogody ,przekichane

Dziekuje Wam gorąco za rady!!!.
Pojade dzis kupic Nestle Sinlac o ktorym wspominala Kasia, doczytalam ze dostepny tylko w aptekach. Kasiu a czy mozna do niego dodac kaszki aby zagescic?

Dzis mała spała w nocy bardzo nerwowo, krecila sie co 10-15 minut i wstawala z płaczem wypluwajac smoczek. Zaczynam sie zastanawiac czy diagnoza Pani doktor byla prawidlowa. Przeciez Kaje najwyrazniej mecza zabki! Dwojeczki dolne juz przebijaja przez dziaselka a u gory ida 4 naraz. Tylko czy to mozliwe aby byla taka wysoka temperatura przy zabkach? (38,8).

Wiesz co Reamonn mysle ,ze moga to byc i zabki ale lepiej dmuchac na zimne.Co do Sinlacu to chyba nie trzeba tego zageszczac bo to jest taka papka jak kaszka.Mozesz dac najwyzej wiecej zeby bylo gesciejsze;-)Kajuniu zdrowiej szybciutko
Megi to bidulka pewnie gardelko mocno boli:-( Dawaj mu duzo picia, soczkow gestych np. z bananem i chlodne lub letnie jedzonko.Bakterie nie lubia zimna a poza tym cieple posilki draznia jeszcze bardziej obolale gardelko.Ucaluj od nas Misia w nosek i zycze zeby szybko zdrowial:tak:

Reamonn niczym tego nie zagęszczaj to jest bardzo pozywne.. Lekarz mi to polecił dawac na noc, żeby Adaś lepiej nocki przesypiał i żeby zaczął przybierac bo od marca stoi w miejscu - my nadal na cycu - faktycznie jest lepiej. A co do ząbków to może te dolne dają bidusi popalic, Adas górne nawet jakoś zniósł ale przy dolnym to cierpiał okrutnie:zawstydzona/y: Trzymajcie się obie dzielnie :*

reklama
Do góry