reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Oleńko , te uczulenie ma już dawno na buzi.A powiedz mi ,trafiłaś z ta marchewką?Bo tez robiłaś testy o ile pamiętam.Ja niestety źle wybrałam panel i Nadia na żaden produkt który był na liście nie ma uczulenia.A kropki na buźce są dalej tak więc nie mam kompletnie zielonego pojęcia.

reklama
Nadusia niedna, dopiero doczytalam ze pojadla jakiegos paskudztwa, ale dobrze ze jej nic nie jest:tak:moich znajomych 3 latek nalykal sie ostatnio psychotropow babci, dobrze ze zauwazyli, bo skonczylo sie "tylko" na plukaniu zoladka:szok:
U nas tez juz bylo prawie pare wpadek, na szczescie nie groznych, ale juz wiem ze oczy trzeba miec naokolo glowy:tak::baffled::happy:

Jagusiu, dzis rano kupka byla juz normalna... ale tych kupek bylo 4 do wieczora i jeszcze po kolacji przed snem była jedna taka rzadsza i mocno wystekana... po niej Kaja padła i zasneła w pare sekund, a wcześniej była niespokojna.

Mam nadzieje, że już będzie tylko lepiej.

Kaju, jak przeczytałam o przejściach małej z tym środkiem to sie mocno wystraszyłam i przypomniało mi sie jak moja mała siostra wypila pół kubka mikstury z roznych płynów przygotowanej do robienia baniek mydlanych wlasnie przeze mnie - lata temu... ech mi sie wtedy ładnie dostało.

Też sądze że temperature mogła mieć właśnie z tego powodu.

Bede musiala pokupic sobie takie leki na zbicie goraczki.

Kreciku nie martw sie na zapas... mieszkam przy samej puszczy.. Moje psiaki tez przynosza kleszcze na siersci ale małej sie jeszcze zaden nie wpil, na szczescie, ale pilnowac trzeba... na razie na spacery do lasu nie chodzimy, tylko obrzezami.

Jestesmy dobej mysli i czujemy ze Allankowi nic nie bedzie!

No i nie jest dobrze :-(. Kaja wstala rano z goraczka 38.8 :-:)-:)-(.
Okolo 10.00 biegunka. Idziemy do lekarza o 13.00. Strasznie sie zdenerowalalam bo poczulam sie taka bezradna... Podalam jej panadol w syrobie, nie chciala pic wiec musialam dac na sile :-(. Oby temperatura spadla jak najszybciej.

Diagnoza - wirusowe zapalenie jelit - lekkie podobno. Kaja dostala Nifuroksazyd, lakcid i na zmiane Ibufen z Panadolem na goraczke. Mam nadzieje ze szybko jej przejdzie.

Pani doktor zalecila jedzonko jak najmniej mleczna. Zalecila kaszke RYZOWA bez dodatku mleka. Takie kaszki sa tylko na mleku modyfikowanym lub same ale nalezy do nich dodac mleko. Czy wiec moge zrobic taka kaszke ryzowa ktora ma byc do mleka ale dodac wody?? Prosze poradzcie.

Reamonn kochanie,czy ja dobrze zrozumiałam ,ma być kaszka bezmleczna?Są takie ,nic trudnego,np"kaszka ryżowa jabłkowa "musi tylko pisać bezmleczna.Chyba że źle cie zrozumiałam:baffled:

Reamonn zycze szybkiego powrotu do zdrowka.Kupuj kaszki bezmleczne i dawaj wode zamiast mleka.Mozesz tez kupic kleik ryzowy i zrobic z woda a do tego dodaj jakis owockow albo czegos do smaku.Trzymaj sie i daj znac jak mala sie czuje.

reklama
Do góry