reklama
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Jagusiu bardzo Ci dziekuje za pomoc i wsparcie.
Pojechalam do apteki po lakcid i Pani doktor podala mi jeszcze Smecte. 1/3 szaszetki rozpuscilam w gotowanej wodzie. Kaja wypila o 17.00 a teraz jest 21.00 i spi. Rano sie okaze co dalej. Mam nadzieje ze jej przejdzie, ale w glowe zachodze z czego ona to zlapala :-(. Moze z kawaleczka placka od sasiadki...
Panikuje jak szalona bo ona oprocz kataru jednodniowego jeszcze nic nie miala i ja zupelnie zielona jestem :-(.
Pojechalam do apteki po lakcid i Pani doktor podala mi jeszcze Smecte. 1/3 szaszetki rozpuscilam w gotowanej wodzie. Kaja wypila o 17.00 a teraz jest 21.00 i spi. Rano sie okaze co dalej. Mam nadzieje ze jej przejdzie, ale w glowe zachodze z czego ona to zlapala :-(. Moze z kawaleczka placka od sasiadki...
Panikuje jak szalona bo ona oprocz kataru jednodniowego jeszcze nic nie miala i ja zupelnie zielona jestem :-(.
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Reamonn u nas tez były kupki ze śłuzem a 2 dni później wyszedł śliczny, lśniący, bieluchny zębulek. Lekarz mówił mi ze śluz miał związek z ząbkowaniem. A temperatura 37 to nic strasznego, powyżej 38 stosuje sie coś na zbicie temp. Zdrówka życzymy
reamon-zdróweczka życzymy
a u nas drożdżaki-nie wiem gdzie mógł to załapać, doktor powiedziała, że do tygodnia może nawet nie być poprawy ale clotrimazolum pomogło już po 3 dniach... uffff, jeszcze trochę czerwone ale już nie ogień:-(
a u nas drożdżaki-nie wiem gdzie mógł to załapać, doktor powiedziała, że do tygodnia może nawet nie być poprawy ale clotrimazolum pomogło już po 3 dniach... uffff, jeszcze trochę czerwone ale już nie ogień:-(
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Dziekuje Wam bardzo gorąco za wsparcie i pomoc!!!!
Dzis juz chyba lepiej, narazie od wczoraj kupki nie bylo.
Dzis juz chyba lepiej, narazie od wczoraj kupki nie bylo.
Dziewczyny a ja dostaje drgawek ze strachu!!! Moj Allanek mial wczoraj kleszcza!! Teraz tyle sie slyszy o Boreliozie i zapaleniu opon mozgowych przez te wlasnie paskudztwa, ze az sie boje! Prawdopodobnie moja mama ma borelioze ale nie jest jeszcze stwierdzona bo nie byla w polsce zeby pojsc do lekarza! W kazdym razie bylismy z alankiem w szpitalu (bo to bylo po 22), pani doktor wyjela kleszcza i zdezynfekowala! Ja sie boje ze nie dostanie po paru dniach rumienia, ktory bedzie wskazywal na zakarzenie borelioza!
Kobitki chroncie wasze skarby!!!
Kobitki chroncie wasze skarby!!!
AneczkaK
mama bambulinkow
Agatko napewno wszystko bedzie dobrze.Rozumiem Twoj strach bo sama bym panikowala ale jesli miejsce po kleszczu bylo zdezynfekowane to mysle ,ze wszystko bedzie dobrze. Trzymaj sie kochana i nie martw sie bedzie w porzadku;-)
reklama
Podziel się: