reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Oleńko zderowiej Nam szybciutko,,bidulka jestes i to akurat w dniu ukończenia 10 miesięcy..z tej okazji dużo zdrówka życzymy i żeby chorobsko poszło precz...:tak::tak:
Iwonko trzymaj się kochana,wiem,że napewno nie ejst Ci łatwo samej ale pamiętaj,że My jestesmy z Toba ...pisz co się dzieje z Oleńka..:-)

reklama
Oluniu kochana zdrowiej szybciutko i wszystkiego najlepszego!Iwonko trzymaj sie biedna i pilnuj tylko zeby Ola cos pila, dawaj jej letnie jedzonko albo nawet chlodne moze lepiej pojdzie.Jak dalej nie bedzie jadla to trudno oby pila bo to przy chorobie najwazniejsze.Pamietaj ,ze bakterie nie lubia ciepla dlatego wbrew pozorom przy zapaleniu gardla lepiej dawac chlodne niz cieple napoje:tak:
Koniecznie pisz co slychac buziaczki

Oleńko śliczna,zdrowiej szybciutko!!!!!!

I dużo buziaczków i uśmiechów z okazji skończenia 10 miesiączków!!!!

Mam pytanko,czy któras z was podawała dziecku żelazo w kropelkach? Ja musze zacząć dawać Oliwierkowi 1 raz dziennie po 2,5 ml ale niestety wiem,ze po tym preparacie zostaja na ząbkach ciemne przebarwienia,których nie da sie usunąć:no: tak własnie ma synek kuzynki:-(

Ola wlasnie odsypia nie przespana noc...wogoel bardzo plakala zasnela juz o 19 bez kaszki za to w nocy zjadla 120ml mleka z butli....w nocy wcale nie moglam zbic jej goraczki nurofenem dla dzieci dopiero rano zalozylam jej czopek i spi...goraczka spadla ale zobaczymy na jak dlugo.....

Dziekuje za mile słowa otuchy i zyczenia dla Olenki...oj zebyscie wiedzialy jak jest mi ciezko,sa momenty ze sie zalamuje i mysle ze nie dam juz dluzej sobie sama rady ze wszystkim jeszcze teraz choroba Oli.....a potem mimo lez biore sie w grasc bo wiem ze musze byc silna i ze musze zadbac o ta mala istotke....Dobrze ze Wy jetsescie chociaz na bb tez mam malo czasu...ale dobrze miec swiadomosc ze jest ktos komu mozna sie wyplakac w kazdej chwili:-(

Olu nie pamietam jak Twoj Olis pije z butli ale jak rozcienczysz kropelki z soczkiem to moze przez smoczek to tak sie zabki nie pobrudza.Wiem ,ze u ciut starszych daje sie przez slomke ale to napewno nie dal takich mlcow rozwiazanie.Tak czy owak musisz chyba mu to dawac jak ma niedokrwistosc:baffled:

Oleńko,my około 6-tego miesiąca podawaliśmy Zuzi żelazo ale w syropie...Może takie spróbuj...Na ulotce nie ma nic o przebarwianiu ząbków...

reklama
Olenko ja też tak jak kocia dawałam żelazo w syropie i nic się nie działo .
Dużo zdróweczka dla ślicznej Olusi mam nadzieję ze już lepiej:tak:

Do góry