Asiu daję jej syrop i właśnie na noc przed snem dostaje..może właśńie to jest przyczyna...albo ząbki jak piszesz bo akurat jej wychodzą kolejne dwa...dziękuje bardzo za wyjśnienie,teraz jestem spokojniejsza..
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Oj Zuzinku,biedactwo,oby maści pomogły i suche placki zniknęły!
A u nas po 10 dniach choroby i tygodniowym pobycie w górach Oliwierek bardzo schudł:-( :-( :sick: normalnie same kości i skórka rzeczywiscie mniej je ostatnio i znów od wczoraj gorączkuje bo mu górne ząbki idą...Ale tym brakiem apetytu i jego wyglądem się martwię:-( to chyba raczej nie jest normalne że taki maluszek może tak schudnąć
A u nas po 10 dniach choroby i tygodniowym pobycie w górach Oliwierek bardzo schudł:-( :-( :sick: normalnie same kości i skórka rzeczywiscie mniej je ostatnio i znów od wczoraj gorączkuje bo mu górne ząbki idą...Ale tym brakiem apetytu i jego wyglądem się martwię:-( to chyba raczej nie jest normalne że taki maluszek może tak schudnąć
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
No i nas znów dopadło,i mnie i Olisia:-( :-( ja mam katar gigant a malutki kaszle,leje mu się z noska,marudzi-dostaliśmy leki wziewne przez taką specjalną tubę,która się dozuje lek przykladając maske do buzi-mały tego nienawidzi apropos może któras to stosowała? Pozyczyli nam w przychodni nową,nazywa się BABYHALER...obyło sie bez antybiotyku ale jutro musze zrobić Oliwerkowi morfologię,żeby sprawdzić,czmu tak wpadł z jednej choroby w drugą obstawiak zimną majówkę i zmianę klimatu:-(
M
megii*
Gość
O jejku Oliś biedaku Ty nasz kochany , zdrówka życzymy i buziaki ślemy.
Oleńko ten lek stosowała moja koleżanka u córy, jest podobno bardzo dobry i najlepiej ponoć jak dziecko przy tym płacze bo szlochając dobrze się to aplikuje. Tak radził Ulce ich pediatra.
Oleńko ten lek stosowała moja koleżanka u córy, jest podobno bardzo dobry i najlepiej ponoć jak dziecko przy tym płacze bo szlochając dobrze się to aplikuje. Tak radził Ulce ich pediatra.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
hehe,to u nas napewno zadziała,bo Oliwier płacze skutecznie i głośno
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
BIEDNY OLIŚ.WRACAJCIE DO ZDRÓWKA OLEŃKO I OLISIU
A u nas też nawrót choroby,dalej pozostały resztki 3-dniówki a do tego poszło na gardełko i bierzemy teraz antybiotyk ,bo strasznie szczekał.No i oczywiście nocki z głowy a ja siedzę już teraz trzeci tydzień na opiece .Nie wiem co to dalej będzie:-(
A u nas też nawrót choroby,dalej pozostały resztki 3-dniówki a do tego poszło na gardełko i bierzemy teraz antybiotyk ,bo strasznie szczekał.No i oczywiście nocki z głowy a ja siedzę już teraz trzeci tydzień na opiece .Nie wiem co to dalej będzie:-(
Podziel się: