reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Oleńko, mam plan...:)
z naszego wyjazdu do kuzyna nici, ale... może sie spotkamy w Zakopcu albo... jeszcze lepiej na pizzy u Włocha i Gaździny:tak: Mamy tydzień wolnego więc będziemy jeździ tu i ówdzie;-) Oczywiście jeśli Adaś wyzdrowieje:happy:
Jak już Kryska pisała nie ten wątek więc jak cos to na priva:happy:

reklama
Wiecie co??? Nie mam kompletnie do was zalu ze na tym watku piszecie o tak przyjemnych rzeczach!!! Mozna powiedziec, w koncu nie o chorobach naszych malenstw!!!

A ja byłam wczoraj z Zuzią u lekarza bo od kilku dni zdarza się jej mieć czewone,suche poliki i suche plamki na łokietkach-niestey pediatra powiedział,że może to być skaza białkowa-tym bardziej,że Mario jest taaaaakim alergikiem...Na razie dostała maści i zobaczymy co dalej...

Kociu, z tego jak ostatnio moja Pani doktor tłumaczyła mi skaze to tak właśnie ona wygląda jak opisałaś to u Zuzi. :confused:
Ucałuj od nas gorąco Zuzinka

O kurcze, kiedys myslalam , ze takie alergie wychodza od razu a tu taka niemila niespodzianka:baffled: Moj Witek tez ma suche policzki i jak zje cos z wieksza zawartoscia bialka to mu sie brzydka dupcia robi:-( Wiec narazie nabialu i cielecinki unikamy.

U Zuzi dziwne jest to,że nie zawsze ma takie rumieńce i suche poliki i łokietki...Dlatego właśnie na razie się smarujemy...Może to wystarczy...

Oj biedna Zuzia,całuski dla niej..oby maście i kremy pomogły ..:-)
Witus tobie też duzo zdrówka i pięknej dupci:laugh2::tak:

a ja mam dziwna sytuację z Wiki..ona kaszle tylko wtedy kiedy leży:confused:.w dzień jest ok ale jak ją poloże spac do wozka to zaczyna kasłac przez sen..w nocy jest to samo..w dzień natomiast ani razu nie zakaszlnie.dzinwe to jest i nie kumam nic z tego...miałyście cos podobnego??:confused::baffled:

reklama
Moniś u nas było to samo-kaszlała tylko na leżąco, ponoć to normalne:baffled::confused: może kaszle z nadmiaru śliny (jak ząbkuje) i w nocy kiepsko jej się połyka stąd kaszel. a może dajesz jej jakiś syrop? Bo ponoć nie powinno się dawać syropu wykrztuśnego przed snem bo właśnie wtedy kaszel najmocniej męczy nasze maleństwa.

Do góry