reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Dzieki dziewczynki, jestescie wspaniale!!! Faktycznie czlowiek caly czas sie uczy!!! Mam tylko n adzieje ze to jest profilaktycznie i nic zlego nie bedzie sie dzialo z moim pepuszkiem kochanym!!!

reklama
Dziewczyny, a jakie wasze dzieci od poczatku miały kupki ?
Bo moja w szpitalu miala bardzo ladne ,brazowe,dosc geste, a po przyjsciu do domu nie wiem czemu zmienily sie na zadkie zolto zielone z kawalkami czegos.... wg pediatry tak moze byc i mam przejrzec swoja diete ale ja juz prawie nic nie jej i poprawy nie ma :( A wczoraj wieczorem to wrecz woda z niej leciala, zadzwonilismy do pediatry i powiedziala ze tak moze byc i zeby przyjsc jak to bedzie trwal dluzej... ale od tamtej pory mala kupki nie zrobila. Tak sobie mysle, ze w szpitalu jej podawali ze 2 razy dziennie nan ha, a ja w domu nie,czy to moze byc przyczyna? Dalismy jej wczoraj 30ml tego nanu, zjadla i jako tako spala przez 2,5 godziny, a kupy od tamtej pory nie ma....

Ja juz nie wiem co mam robic. A moze ktoras z was sie wybiera do pediatry dzis lub jutro (my mamy ontrole w czwartek ) i zapytałaby tak dla porwnania o opinie ?

Allanek zaczal kupkowac na ciemno zielono i teraz robi musztardowki!!! Dyziu moim zdaniem to normalne co robi twoja Hania a jak ty sama piszesz ze prawie nic nie jesz to sie nie dziwie ze nie ma kupeczki!!! A jezeli po podaniu sztucznego mleka tez nie ma kupala to taki zastoj jest tez ormalny!!! Wiecej jedz zeby Hania miala czym kupkac!!!!

Dyziu mój Misio też miał zielone kupki i jak już wcześniej pisałam to podobno przez nadmiar nabiału w mojej diecie, a konsystencja kupki jest też niezbyt gęsta czasami się ciągnie jakby z domieszką śluzu. To podobno normalne ze względu na niedojrzały układ trawienny naszych bobasków.  :)

megii ale ja na 3 dni na probe odstawilam nabial i nie bylo zadnej roznicy :(
Mala prezy sie i krzyczy a ja nie wiem jaj jej pomoc :( Czy moge jej podac plantex ? Pisza ze jest od 2 tygodni..... ?

krecik, ja sie nie tyle obawiam tego koloru co konsystencji, wczoraj wieczorem to normalnie woda byla, jakbym nie widziala to pomyslalabym ze to siku :(

Dlatego jedz regularnie i duzo!!! A ja na twoim miejscu podalabym ta herbatke bo 10 dniowy bobas to juz jest prawie 2 tygodnie!!!

. To pewnie nic strasznego, przecież tak jak to pisała gdzieś KajaMaja układziki naszych maleństw są nowe wcześniej nieużywane  ;) - muszą się dotrzeć. Ja na koleczki i prężenia daję mojemu maluszkowi herbatkę Bobofen - jest niedobra ale działa

Dzieki dziewczyny, jak tylko andrzej wroci to jej dam ta herbatke bo sama jestem i nawet nie mam jak zrobic :(
megi a ten bobofen to tez koperek czy cos innego ?

reklama
Do góry