reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

KAJU moje dzieci też miały skazę białkową ,tyle że my próbowaliśmy najpierw od NAN HA 1 i dopiero jak skaza nie znikała to przeszliśmy na pepti .NAN HA 1 JEST SUPER i osobiście daję to OSKARKOWI i jak na razie nic nie wyskakuje a polecili go lekarze ze szpitala i lekarz malucha który prowadzi moje dzieciątka od urodzenia i twierdzi że to jest najlepsze mleko antyalergiczne ,podają go nawet w szpitalach .Może spróbuj to mleko ,bo jadąc na BEBILONIE PEPTI później cały czas trzeba uważać co się dziecku daje .
To KAjU tylko moje doświadzenie z tym mlekiem ,i wiem jakie cyrki miałam z Adą ,na wszystko musiałam uważać ale jej daliśmy pepti dopiero jak wyszła skaza i odstawiliśmy pierś a także inne mleka .
A co do kupki to mój najpierw stęka zieloną a zanią wyskakuje żółta ;D

reklama
A ja właśnie wróciłam z Misiem od lekarza. Poszłam bo chraptusianie się nasiliło i stwierdziłam, że to katarek. I faktycznie Michał ma katarek :( . Niestety nie było naszej pani dr więc poszliśmy do takiej jaka była i niebardzo podoba mi się że kazała Michałowi podawac antybiotyk ( na katarek ????). Zapisała też kropelki do nosa ( są od 3 m-cy ale dla tak ma lych dzieci nie ma kropelków) rano jedna kropelka do jednej dziurki , wieczorem druga kropelka do drugiej dziurki, kazała też pod noskiem i plecki smarowac maścią majerankową. Chyba narazie nie dam mu antybiotyku, zobaczymy jak sobie poradzą kropelki i masc a potem zobaczę.

Buuuuu mój maluszek jest chory :(

Ojej megi mam nadzieje ,ze szybko mu wszystko przejdzie.Zastanow sie nad antybiotykiem bo u takich maluszkow od kataru do zapalenia oskrzeli moze byc blisko a jak Ci maly dostanie nagle temp. to bedziesz sie starsznie denerwowac.Dawaj znac jak przebiega leczenie i trzymamy kciuki :-*

Kasiu,moje tez ma dzisiaj to samo.Drze sie w niebogłosy i wiecznie glodne.Teściowa pkiuje jej w usta ta flache non stop i jest z tego ulewanie a spokoju nie ma.Zachwile będzie ją bolal brzuszek :( bo będzie przekarmiona.

Mój tak miał wczoraj ,nic mu nie pasowało a teraz właśnie odsypia wczesnoranne wojarze .A ja skorzystałamz okazji i wymyłam okna ipewnie będzie padać ;D ;D :laugh: :laugh:

nawwet na spacerze nie bylismy a pogoda taka ładna :( cały czas pod cyca sie podpina i śpi... jak go odkładam do łózka to płacz PRZERAZLIWY :-[ moze cos go boli... ale dała, mu platex ok. 13 i dalej to samo. Chyba tylko 10 minut był zadowolony,

reklama
Dziewczyny teraz ja mam problem ,.CZY wasze maleństwa mają jakieś upodobania jak ustawiają sobie główkę .Mój najczęściej przekręca w prawo i tak przechyla iboję się żeby nie złapał go jakiś zastrzał .Napiszcie jeśli wasze maluchy jakoś mają ulubioną pozycję trzymania głowy .Szwagierka dziś przyjechała i zdrowo mnie postraszyła z tą główką

Do góry