reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowe boleści

Leyna dlaczego środkowy strumień:confused: przecież jeśli naklejasz woreczek wszystkie strumienie się mieszają:-)

a bo pediatra kazała mi łapać do pojemnika środkowy strumień :baffled: a ponieważ używam woreczków to się zastanawiam jak ten środkowy strumień w woreczek złapać :-)

reklama
hi hi to niemożliwe moja droga:-D
Lap co Ci wleci i się ciesz, że złapałaś;-) Ewentualnie do pojemniczka sterylnego możesz próbować złapać środkowy, tak jak pisałam umyć siuraka, podłożyć pojemnik i czekać:-) Powodzenia!

A ja dziś dziewczynki tak szybciutko w imieniu KASIULLKI.
Bidulka moja nie ma sił pisać ,skarbeniek jest chory na płucka .
Wcześniej miał z oskrzelkami i głupia pani doktor zapisała mu oprócz zastrzyków na oskrZela :szok: :szok: :no: :no: STERYDY:szok: :szok: :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: .Boże zabiłabym to babsko:wściekła/y: :wściekła/y: ,sterydy daje się w ostateczności .Kasia poszła prywatnie do innej pani doktor i zastosowali inne leczenie.Ja też dzwoniłam do mojego doktorka i był w szoku ,chciał zeby kasia przyjechała z małym ale to niestety nie jest możliwe:-( :-( .Trzymajcie kciuki za naszego MIKOŁAJKA żeby wrócił szybciutko do zdróweczka i żeby Kasiullka mogła się uśmiechnąć i zapomnieć o tych złych dniach.

o boże co za kretyn a nie lekarz.:wściekła/y::wściekła/y:.chyba bym ukatrupila takiego gnoja..
dużo zdrówka dla Mikołajka trzymaj sie kochany i Ty Kasiullku tez.:-)

Kasiullka trzymaj sie i duzo zdrowka dla maluszka.
A lekarza to bym potraktowala ostro...czy oni wogole nie mysla czy ktois im placi za przepisywanie tych lekow kurcze?

Ojoj...Mikołajku,duuuuuuużo zdróweczka bidulku kochany! A takiego lekarza bym rozniosła po gabinecie normalnie!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Dziękujemy za zyczonka,na szczęście to było krótkie przeziębienie,już jest dobrze i katar sobie poszedł:-) pomogła nam sól morska i frida do odciągania.
Mam tylko problem bo mały...nie może beze mnie spać!:no: Wczoraj byliśmy ze znajomymi wieczorem na kawie i Oliś jak się przebudził i zobaczył ze mnie nie ma to w płacz....rodzice moi musieli długo go uspokajać...:-( a dziś cala jestem w stresie,bo mamy jechac na imprezę ale moja mama ma z małym spac w naszym łóżku to może jak będzie ktoś przy nim to nie będzie płakał...

reklama
Mikolajek!!!biedactwo...wracaj do zdrowka....!!!uwazam ze taki lekarz powinien poniesc konsekwencje..w koncu tu chodzi o zdrowie malenstwa!!
Olu mysle ze Olis z czasem przywyknie ze nie zawsze jestes obok...babcia napewno swietnie sobie poradzi w nocy..a Ty sie nic nie martw i baw sie dobrze na imprezce!!!:tak:

Do góry