reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Sara będzie przebojem tej jesieni, ha, ha, ha

u nas nad morzem już bywa bardzo zimno, więc Oliwier"uczy" się chodzić w rękawiczkach. Kupiłam mu już jedne butki-traperki firmy Gufo, są dość wysokie, więc w sam raz na spacerki po wysokim śniegu, a na zmianę coś lżejszego na dojazdy do żłobka, bo strasznie mi się spodobały :zawstydzona/y:

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    161,7 KB · Wyświetleń: 26
reklama
olu -śliczne te kozaczki:tak::tak:

ja muszę zakupić julci jakiś jednoczęściowy kombinezon do latania na co dzień... bo ten ładniutki od teściów, założyła dwa razy, raz się przewróciła i ... kurtka do prania. może znajdę coś na allegro...

Ola, bardzo ladne butki! :tak:W sumie takie unisex :tak::-)
A buty z firmy Gufo w jakich sklepach sa dostepne?

Wzielam sie przedwczoraj za porzadkowanie za malych ciuszkow Sary, ktore na biezaco wrzucalam do toreb i nie moglam sie nadziwic patrzac na pajacyki, body i inne z rozm. 0-3 mies. jakie one malenkie sa :shocked2::-) Az mnie na wspominki wzielo :-)

my juz mamy dwie pary kozaczków na zime z guffo a w tym tygodniu tesciówka przysłała kombinezon, czadowy, narciarski i sie pochwale bo mi sie bardzo podoba, tylko jak pomysle ile kosztował to mjiie szczyka bo u nas za ta kase by miała 3 kombinezony firmóweczki no ale ja nie płaciłam wiec sie nie odzywam
no to sie chwale:tak:

mada świetny ten kombinezon, Ami cudnie w czerownym wygląda, jak teściówka na codzień nie ma szans sie Ami zająć to od czasu do czasu taki prezent nie zaszkodzi:-p

reklama
Do góry