reklama
mada- śliczny ami w nim bosko wygląda...a co do ceny- jak teściową stać, to niech kupuje... a co ma wnusia w byle czym chodzić:-);-)
ja zakupiłam julce jeszcze jeden kombinezon- tym razem granatowy, jednoczęściowy- tak,żeby miała do latania na co dzień, bo ten ładniutki od teściów, założyła 2-3 razy i do prania...
ja zakupiłam julce jeszcze jeden kombinezon- tym razem granatowy, jednoczęściowy- tak,żeby miała do latania na co dzień, bo ten ładniutki od teściów, założyła 2-3 razy i do prania...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ami wyglada bosko w tym kombinezonie :-) I jak Silunia napisala - pelny patriotyzm
A ja ostatnio nie moge nic wylicytowac Sarze, przelicytowuja mnie w ostatnich sekundach Juz w ten sposob stracilam 2 kombinezony z Croccodrillo, kurtke z H&M i George'a i kombinezon z Wojcika
Chyba jednak bede musiala jej kupic w sklepie, bo cos mi nie idzie na allegro
Bedyta, Ty to obrotna jestes :-) I ile zaoszczedzasz :-)
Ewa, wlasnie tez chce kupic Sarze jakis kombinezon w ciemniejszych kolorach do ogrodu, bo jak wczoraj poszla z moim tata na sanki w rozowych spodniach z kombinezonu to wrocila z szaro-brazowymi kolanami
A ja ostatnio nie moge nic wylicytowac Sarze, przelicytowuja mnie w ostatnich sekundach Juz w ten sposob stracilam 2 kombinezony z Croccodrillo, kurtke z H&M i George'a i kombinezon z Wojcika
Chyba jednak bede musiala jej kupic w sklepie, bo cos mi nie idzie na allegro
Bedyta, Ty to obrotna jestes :-) I ile zaoszczedzasz :-)
Ewa, wlasnie tez chce kupic Sarze jakis kombinezon w ciemniejszych kolorach do ogrodu, bo jak wczoraj poszla z moim tata na sanki w rozowych spodniach z kombinezonu to wrocila z szaro-brazowymi kolanami
ewa gratulacje zakupu, faktycznie się opłacało
sandra pytałaś gdzie można butki gufo kupić, dzisiaj właśnie w ccc kozaczki Ali kupiłam;-)
a ile kosztowały?
ja muszę chyba coś Piotrkowi w końcu kupić
reklama
Dziewczyny chwalcie sie zakupami na zdjeciowym lub tutaj chetnie poogladam.
My mamy wyjsciowy kombnzezon rozowy i jeden na wycieruchy ciemno bordowy...kozaczki w Bartku tez juz kupione ;-)jestesmy gotowe na zime tylko tej cos w naszych gorach nie widac
My mamy wyjsciowy kombnzezon rozowy i jeden na wycieruchy ciemno bordowy...kozaczki w Bartku tez juz kupione ;-)jestesmy gotowe na zime tylko tej cos w naszych gorach nie widac
Podziel się: