reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
mada- śliczny:tak::tak::tak: ami w nim bosko wygląda...a co do ceny- jak teściową stać, to niech kupuje... a co ma wnusia w byle czym chodzić:-);-):-p

ja zakupiłam julce jeszcze jeden kombinezon- tym razem granatowy, jednoczęściowy- tak,żeby miała do latania na co dzień, bo ten ładniutki od teściów, założyła 2-3 razy i do prania...

Ami wyglada bosko w tym kombinezonie :-) I jak Silunia napisala - pelny patriotyzm :-D

A ja ostatnio nie moge nic wylicytowac Sarze, przelicytowuja mnie w ostatnich sekundach :baffled: Juz w ten sposob stracilam 2 kombinezony z Croccodrillo, kurtke z H&M i George'a i kombinezon z Wojcika :baffled:
Chyba jednak bede musiala jej kupic w sklepie, bo cos mi nie idzie na allegro :-p

Bedyta, Ty to obrotna jestes :-) I ile zaoszczedzasz :-)

Ewa, wlasnie tez chce kupic Sarze jakis kombinezon w ciemniejszych kolorach do ogrodu, bo jak wczoraj poszla z moim tata na sanki w rozowych spodniach z kombinezonu to wrocila z szaro-brazowymi kolanami :-p

do mnie dziś doszedł zamówiony kombinezon- zamówiłam na allegro, używany z H&M za 29 zł- stan bardzo dobry:tak::tak: a sprzedawczyni do przesyłki jeszcze dołączyła śliczne sztruksy z mathercere:tak::tak: super transakcja:-D

ewa gratulacje zakupu, faktycznie się opłacało:tak:
sandra pytałaś gdzie można butki gufo kupić, dzisiaj właśnie w ccc kozaczki Ali kupiłam;-)

reklama
Dziewczyny chwalcie sie zakupami na zdjeciowym lub tutaj chetnie poogladam.
My mamy wyjsciowy kombnzezon rozowy i jeden na wycieruchy ciemno bordowy...kozaczki w Bartku tez juz kupione ;-)jestesmy gotowe na zime tylko tej cos w naszych gorach nie widac :-D

Do góry