reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Super, ze trafilas na taka Sprzedajacado mnie dziś doszedł zamówiony kombinezon- zamówiłam na allegro, używany z H&M za 29 zł- stan bardzo dobrya sprzedawczyni do przesyłki jeszcze dołączyła śliczne sztruksy z mathercere
super transakcja
![]()

O, to te Gufo sa taniutkie - ale to ze skory? Chyba nie, prawda?
Sara ma Bartki takie wyzsze na 3 rzepy z futerkiem w srodku i po spacerkach nozki cieple. Na zabawy w sniegu chce jej kupic takie typowe sniegowce, tylko nie wiem gdzie szukac.
A babcia dzwonila wczoraj do mnie, ze kupila malej sliczny kombinezon w C&A i dzisiaj mi go wysle, wiec mam jeden zakup z glowy :-)
Ja zakupilam Hance ostatnio odlową kurteczke z polaru ocieplana wykanczana misiem oczywiscie rozowa :-)mamy jeszcze 2 kombinezony i narazie rozowe kozaczki zakupione w komisie bo nowe ktore kupil dziadek na zime jeszcze zaduze..
A babcia dzwonila wczoraj do mnie, ze kupila malej sliczny kombinezon w C&A i dzisiaj mi go wysle, wiec mam jeden zakup z glowy :-)
eee... to super!!! jak tylko dojdzie, pochwal się nim

ja buciki zamierzam zakupić w smyku z coolclub, bo jesienne tam zakupiłam i jestem baaardzo zadowolona

sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Jak odzyskam aparat to owszem, bo dalej sie z tego serwisu nie odezwalieee... to super!!! jak tylko dojdzie, pochwal się nim![]()

dzustta
Mama sierpniowa'06
widzę, że zakupki zimowe pełną parą
Ewa no widzisz , jak ostatnio miałaś pecha co do zakupów na allegro tak teraz wszystko się odwróciło na dobre
No co kochane, chwalić sie zakupami
My właśnie kupiliśmy Matyli te kozaczki w ccc za 39,99. Przynajmniej jak sie rozwalą to zalu nie bedzie;-)

Ewa no widzisz , jak ostatnio miałaś pecha co do zakupów na allegro tak teraz wszystko się odwróciło na dobre
No co kochane, chwalić sie zakupami
My właśnie kupiliśmy Matyli te kozaczki w ccc za 39,99. Przynajmniej jak sie rozwalą to zalu nie bedzie;-)

no to ja też się jeszcze pochwalę, wylicytowałam dzisiaj dla Ali kurteczkę, bo jednak stwierdziłam, że beżowa trochę za duża (na przyszły rok będzie już na pewno dobra), oprócz tej kurtki ma jeszcze dwa kombinezony: podwórkowy po Kacperku i drugi granatowy co od kumpeli dostałam
no to dzieci ubrane
Różowa kurtka NEXT dla dziewczynki (92 cm) (268346701) - Aukcje internetowe Allegro
zdjęcia kozaczków zrobię już po przyjeździe;-)

Różowa kurtka NEXT dla dziewczynki (92 cm) (268346701) - Aukcje internetowe Allegro
zdjęcia kozaczków zrobię już po przyjeździe;-)
Jak odzyskam aparat to owszem, bo dalej sie z tego serwisu nie odezwaliChyba w poniedzialek zrobie na nich nalot
![]()
NAPRAWDę

bedyta- śliczna kurteczka

Ipanema_Girl
Yummy Mummy
No to pogratulowac udanych zakupow.
Sandra - pozazdroscic takiej babci.
Bedyta - sliczna kurteczka.
Ewa - udanych zakupow.
Ja wczoraj przegralam aukcje ;-( a taki fajny kombinezon na oku mialam dla Mateuszka....ech. Nie mialam szczescia. Moze nastepnym razem.
Buciki mamy jeszcze jesienne. Mysle, ze za 2 - 3 tygodni to jednak zakupimy jakies zimowe i chyba beda to Bartki.
Ja oczywiscie sobie nic nie kupilam. Stwierdzilam, ze wytrzymam jeszcze w tych moich kilkuletnich starociach, a zaszaleje na przecenach ;-)
Ale, pochwale sie. Kupilam juz PREZENTY SWIATECZNE DLA CALEJ RODZINY!!!! Jestem z siebie taka dumna. Poraz pierwszy sie zdarzylo, ze udalo mi sie zrobic to w jeden dzien. Czesc zakupow na miescie, a reszte zakonczylam w internecie. Ufff...
Teraz zostalo mi tylko zrobic kartki swiateczne i je wyslac.
Sandra - pozazdroscic takiej babci.
Bedyta - sliczna kurteczka.
Ewa - udanych zakupow.
Ja wczoraj przegralam aukcje ;-( a taki fajny kombinezon na oku mialam dla Mateuszka....ech. Nie mialam szczescia. Moze nastepnym razem.
Buciki mamy jeszcze jesienne. Mysle, ze za 2 - 3 tygodni to jednak zakupimy jakies zimowe i chyba beda to Bartki.
Ja oczywiscie sobie nic nie kupilam. Stwierdzilam, ze wytrzymam jeszcze w tych moich kilkuletnich starociach, a zaszaleje na przecenach ;-)
Ale, pochwale sie. Kupilam juz PREZENTY SWIATECZNE DLA CALEJ RODZINY!!!! Jestem z siebie taka dumna. Poraz pierwszy sie zdarzylo, ze udalo mi sie zrobic to w jeden dzien. Czesc zakupow na miescie, a reszte zakonczylam w internecie. Ufff...
Teraz zostalo mi tylko zrobic kartki swiateczne i je wyslac.
reklama
dzustta
Mama sierpniowa'06
Bedyta kurteczna słodzitka
Alcia będzie wyglądała jak prawdziwy cukiereczek
Ipanema szkoda przegranej aukcji:-( Ja to jak sie na coś uprę to walczę jak lew
i zawsze licytuje w ostatnich sekundach aukcji........tak 15sekund przed końcem
Och, zazdroszczę ci, że już masz zakupy świąteczne z głowy. Ja tego nie lubię bo nigdy nie wiem co kupić. Ipanema podrzuć jakiś pomysł
A ja wczoraj wylicytowałam Matyli takie spodenki. Będzie je miała na dłużej bo można je odwijać
Zobacz załącznik 58936

Ipanema szkoda przegranej aukcji:-( Ja to jak sie na coś uprę to walczę jak lew

Och, zazdroszczę ci, że już masz zakupy świąteczne z głowy. Ja tego nie lubię bo nigdy nie wiem co kupić. Ipanema podrzuć jakiś pomysł
A ja wczoraj wylicytowałam Matyli takie spodenki. Będzie je miała na dłużej bo można je odwijać
Podziel się: