reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

My mamy te kapcie skarpetki 2 z lewej i sa naprawde super ale juz przymałe chyba zamowie jej kolejne większe..przed nami tez zakup kurtki lub kombinezonu...

reklama
TE SKARPETKI SA TEZ NA ALLEGRO:tak:tylko ja nie wiem czy u mnie małej by nie zmarzły stopy bo dywanów 0:-p

KAPCIE SKARPETKI z podeszwą 21/23 WYS. 3 ZŁ. (256094259) - Aukcje internetowe Allegro

Mada te sa chyba inne bo tamte maja gumowa podeszwe. A te chyba jakas skorzana? Ja je kupilam z ebay wlasnie dlatego ze nie mam dywanow i mam zamiar nakladac mlodemu np. rajstopki i te skarpetko-butki. WTedy mam wieksza pewnosc ze sie nie poslizgnie. Ja mam cos takiego tylko inny wzorek
http://allegro.pl/item261085115_bical_skarpetko_buciki.html

A ja dostalam od siostry T. 2 ogromne reklamowki ciuchow po Maksie i w tym jeden raz zalozone, wiec jak nowe, buty zimowe z Bartka :-) Sa granatowo-niebiesko-szare, na rzepy i pasuja jak ulal :-) No to mam w kieszeni zaoszczedzone jakies 150 zl :-) :tak:
A spodni, bluz i dresow mam jak dla calego przedszkola ;-):-D Nie wiem kiedy ona to wszystko wynosi.
Teraz tylko pozostaje mi kupic kombinezon 1 i 2 czesciowy i bedziemy na cala zime ubrane :-);-)

chcialam tylko powiedziec ze te skarpetko-buciki swietnie sie sprawdzaja. Tylko jak zaloze na skarpetke to ta sie prawie cala sciaga i tak sie w tym bucie marszczy, ale na rajstopkach super sprawa. Jak narazie nie bylo zadnego upadku w tych kapcuszkach.

Bylam wczoraj z Sara na spacerze, a ze nie bylo bardzo zimno to mala miala ubrane skarpetki i jesienne buty na rzepy. Na glowie czapka i kurtke z kapturem. No i zastanawialam sie dlaczego tak dziwnie ludzie na mnie patrza. Jak doszlam pod dom to juz wiedzialam :-D ...Sara jechala z golymi nogami, a buty i skarpetki trzymala w rece :-D:-D:-D

o ja pierdziu, Sara jest de best :szok::-) ale, że też nikt z tych dziwnie gapiących się nie zwrócił Ci uwagi :eek:

Hahaha ..... Sara cudo!

U nas narazie zakupione drugie buty, jesienne Bartki. Za miesiac pewnie noga urosnie i wtedy kupimy zimowe.
No i kombinezon nam zostal do kupienia.

No i ja musze isc na zakupy ... dla siebie cos kupic .... brrr

sandra- hehe...cwaniara z tej sarki:tak::tak:

u nas mamy już chyba wszystko na zimę...nno z wyjątkiem bucików, ale te zakupimy, jak zrobi sie naprawdę zimno...

reklama
ale, że też nikt z tych dziwnie gapiących się nie zwrócił Ci uwagi :eek:
Widocznie ludzie woleli dziwnie na mnie patrzec jak na wyrodna matke zamiast zwrocic mi uwage :eek: Przeciez nie ma lusterka zamontowanego z przodu wozka, zeby widziec co mala robi, a co 10 sekund nie bede zagladac do przodu :-)

Nam do kupienia zostal kombinezon 1-czesciowy, bo kurtke przywiezie mi kolega z Niemiec - juz sobie zamowilam puchowke dla malej i bede ja miec w przyszlym tyogdniu :-) Jakie butki zimowe, golfiki ze 2 i bedzie ubrana :-)

No i mnie tez przydaloby sie troszke sie zaopatrzyc w jakies ciuchy :-p

Do góry