reklama
TE SKARPETKI SA TEZ NA ALLEGROtylko ja nie wiem czy u mnie małej by nie zmarzły stopy bo dywanów 0
KAPCIE SKARPETKI z podeszwą 21/23 WYS. 3 ZŁ. (256094259) - Aukcje internetowe Allegro
Mada te sa chyba inne bo tamte maja gumowa podeszwe. A te chyba jakas skorzana? Ja je kupilam z ebay wlasnie dlatego ze nie mam dywanow i mam zamiar nakladac mlodemu np. rajstopki i te skarpetko-butki. WTedy mam wieksza pewnosc ze sie nie poslizgnie. Ja mam cos takiego tylko inny wzorek
http://allegro.pl/item261085115_bical_skarpetko_buciki.html
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
A ja dostalam od siostry T. 2 ogromne reklamowki ciuchow po Maksie i w tym jeden raz zalozone, wiec jak nowe, buty zimowe z Bartka :-) Sa granatowo-niebiesko-szare, na rzepy i pasuja jak ulal :-) No to mam w kieszeni zaoszczedzone jakies 150 zl :-)
A spodni, bluz i dresow mam jak dla calego przedszkola ;-) Nie wiem kiedy ona to wszystko wynosi.
Teraz tylko pozostaje mi kupic kombinezon 1 i 2 czesciowy i bedziemy na cala zime ubrane :-);-)
A spodni, bluz i dresow mam jak dla calego przedszkola ;-) Nie wiem kiedy ona to wszystko wynosi.
Teraz tylko pozostaje mi kupic kombinezon 1 i 2 czesciowy i bedziemy na cala zime ubrane :-);-)
chcialam tylko powiedziec ze te skarpetko-buciki swietnie sie sprawdzaja. Tylko jak zaloze na skarpetke to ta sie prawie cala sciaga i tak sie w tym bucie marszczy, ale na rajstopkach super sprawa. Jak narazie nie bylo zadnego upadku w tych kapcuszkach.
sandra1982
Bylam wczoraj z Sara na spacerze, a ze nie bylo bardzo zimno to mala miala ubrane skarpetki i jesienne buty na rzepy. Na glowie czapka i kurtke z kapturem. No i zastanawialam sie dlaczego tak dziwnie ludzie na mnie patrza. Jak doszlam pod dom to juz wiedzialam ...Sara jechala z golymi nogami, a buty i skarpetki trzymala w rece
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
Hahaha ..... Sara cudo!
U nas narazie zakupione drugie buty, jesienne Bartki. Za miesiac pewnie noga urosnie i wtedy kupimy zimowe.
No i kombinezon nam zostal do kupienia.
No i ja musze isc na zakupy ... dla siebie cos kupic .... brrr
U nas narazie zakupione drugie buty, jesienne Bartki. Za miesiac pewnie noga urosnie i wtedy kupimy zimowe.
No i kombinezon nam zostal do kupienia.
No i ja musze isc na zakupy ... dla siebie cos kupic .... brrr
reklama
sandra1982
Widocznie ludzie woleli dziwnie na mnie patrzec jak na wyrodna matke zamiast zwrocic mi uwage Przeciez nie ma lusterka zamontowanego z przodu wozka, zeby widziec co mala robi, a co 10 sekund nie bede zagladac do przodu :-)ale, że też nikt z tych dziwnie gapiących się nie zwrócił Ci uwagi
Nam do kupienia zostal kombinezon 1-czesciowy, bo kurtke przywiezie mi kolega z Niemiec - juz sobie zamowilam puchowke dla malej i bede ja miec w przyszlym tyogdniu :-) Jakie butki zimowe, golfiki ze 2 i bedzie ubrana :-)
No i mnie tez przydaloby sie troszke sie zaopatrzyc w jakies ciuchy
Podziel się: