reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
Ewa, tylko pozazdroscic takich tesciow! Moglabys sie troche nimi podzielic, nie badz taka ;-):-D:-)

Redaktorka, przynajmniej Maja bedzie miec w czym wybierac wychodzac na jesienny spacer :-D;-)
a kombinezon ten 2-czesciowy bardzo ladny! I moze w sumie dobrze, ze kupiony juz na wyrost :-)

Bedyta, Wojtek boski! hahahaha Usmialam sie strasznie! :-D Komediant z niego rosnie! :-D:-D:-D Ale komplecik badz co badz bardzo ladny i twarzowy :tak::-)

A ja sobie tak mysle i musze Sarze w najblizszym czasie zakupic:
  1. kombinezon 1-czesciowy
  2. kombinezon 2-czesciowy (bo nie mamy cieplej kurtki)
  3. buty zimowe takie do biegania - na jakims "traktorze" z nieprzemakalnej tkaniny
  4. z 2 golfy
  5. bodziaki z golfem bawelniane (tylko gdzie je dostac :baffled:)
I tak mysle czy tego 1-czesciowego kombinezou nie kupic uzywanego na allegro, bo chce go przede wszystkim do zabawy w ogrodzie, wiec troche szkoda wydawac 200zl. Tylko sie teraz zastanawiam nad rozmiarem - np. z Wojcika mamy spodnie ocieplane z zeszlego roku na rozm. 74 i sa ciut przykrotkie. Normalnie nosi ciuchy rozm. 86, wiec juz sama nie wiem w jakeij rozmiarowce szukac :baffled: Aaa, i mierzylam ja wczoraj na stojaca przy takim sciennym mierniku i ma rowne 80cm wzrostu.

Ewa, tylko pozazdroscic takich tesciow! Moglabys sie troche nimi podzielic, nie badz taka ;-):-D:-)

Redaktorka, przynajmniej Maja bedzie miec w czym wybierac wychodzac na jesienny spacer :-D;-)
a kombinezon ten 2-czesciowy bardzo ladny! I moze w sumie dobrze, ze kupiony juz na wyrost :-)

Bedyta, Wojtek boski! hahahaha Usmialam sie strasznie! :-D Komediant z niego rosnie! :-D:-D:-D Ale komplecik badz co badz bardzo ladny i twarzowy :tak::-)

A ja sobie tak mysle i musze Sarze w najblizszym czasie zakupic:
  1. kombinezon 1-czesciowy
  2. kombinezon 2-czesciowy (bo nie mamy cieplej kurtki)
  3. buty zimowe takie do biegania - na jakims "traktorze" z nieprzemakalnej tkaniny
  4. z 2 golfy
  5. bodziaki z golfem bawelniane (tylko gdzie je dostac :baffled:)
I tak mysle czy tego 1-czesciowego kombinezou nie kupic uzywanego na allegro, bo chce go przede wszystkim do zabawy w ogrodzie, wiec troche szkoda wydawac 200zl. Tylko sie teraz zastanawiam nad rozmiarem - np. z Wojcika mamy spodnie ocieplane z zeszlego roku na rozm. 74 i sa ciut przykrotkie. Normalnie nosi ciuchy rozm. 86, wiec juz sama nie wiem w jakeij rozmiarowce szukac :baffled: Aaa, i mierzylam ja wczoraj na stojaca przy takim sciennym mierniku i ma rowne 80cm wzrostu.
Sandra polecam C&A. Kupiłam tam ostatnio kombinezon jednoczęściowy, kurteczkę, kilka bluzeczek grubszych i cieńszych za naprawdę nieduże pieniążki:tak:

Sandra polecam C&A. Kupiłam tam ostatnio kombinezon jednoczęściowy, kurteczkę, kilka bluzeczek grubszych i cieńszych za naprawdę nieduże pieniążki:tak:

racja- w c&a zawsze mają fajne i niedrogie rzeczy!!!

sandra- 80 cm!!! no jak ci panna rośnie:tak::tak: a takie bodiki z golfem widziałam jakiś czas temu w H7M- tylko dość drogo, bo ok 30 zł za sztukę... a jak na bodzik, to dość dużo...

mada
- julka nosi ubranka na 80, tylko ta sukienka jest jakoś wyjątkowo duża...

A mi sie wreszcie udalo kupic skarpetki podobne do tych co Silunia ma. Szukalam i znalazlam na ebay. Bo w sklepach to oni o czyms takim nigdy nie slyszeli.Chcialam wam wkleic fotki ale nimoge, zalacznikowe okno mi sie wogole nie otwiera.

Sandra powodzenia na zaupkach.

a ja spotkałam taki skarpetki jak Zuzu ma w H&M i w AMS, 40 zł para;-)
silunia nie ma sprawy:-p Wojtek się języków uczy (francuski i angielski) więc się dogadają;-)

Bedytka ja wlasnie wrocilam dopiero co z H&M i nie bylo tam takoch skarpetek. U nas dzial dziecinny jest dosc maly. Moze jak bede kiedys na Manhattanie to tam zajde do H&M bo tam to cale pietro dla dzieci maja.

Szukalam na allegro body z golfikiem, ale jest tylko kilka rodzajow, ale takie niespecjalne. Chyba rzeczywiscie wybiore sie do H&M albo C&A w wolnym czasie - moze tam dostane - tyle, ze u nas nie ma, wiec pewnie przy okazji wyjazdu do dziadkow zahacze o te sklepy :-)

A te skarpetki, ktore ma Zuzu sa u nas w takim zwyklym dzieciecym sklepie za niecale 30 zl - kolezanki synek ma.

reklama
Do góry