reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Ja na szczescie kurteczki kupilam w Realu na wiosne, a ze mialy za dlugie rekawki, to beda tez dobre na jesien. A pozniej niestety bedzie trzeba o czyms pomyslec. Na pewno czeka mnie spacer po lumpeksach i kupowanie spodni, bluzek z dlugim rekawkiem, bo tego nam niestety brak. No i rajstopki, ale to juz nowe - zwazywszy na to, jak moje dziecie sie "wyciera" po podlodze i na podworku to juz od jakiegos czasu uznalam, ze bardziej sie oplaca kupowanie w lumpkach, tylko czasu brak :-D :-D

reklama
powiedzcie mamuski tez tak kochacie takie zakupki?:D
Tak, tak ja uwielbiam:tak: wolę iść i poszukać czegoś dla Ali niż dla siebie:-)
Jeszcze nie przeglądałam jesiennych ciuszków Ali, ale na pewno niedługo wybierzemy się po kaloszki i płaszczyk przeciwdeszczowy:tak:

Ostatnia edycja:
właśnie spodnie, bluzki to jeszcze mam, ale "na wierzch"... z tym gorzej, chociaż muszę jeszcze przymierzyć nasz różowy płaszczyk, bo o nim zapomniałam:-p
a zakupy dla dzieci i nie tylko... uwielbiam, ale jak wiem, ze mam kasę;-)

ijee dziewczyny wczoraj bylam w sklepie i co? ujrzalam przeeeeslicznyyyyyyy plaszczyk zimowy dla malej!
jest taki hm zamszowy? w srodku z futerkiem i kapturem.. zamsz bialy i leciutko wyszywany jasniuuutko rozowymi kwiatuszkami .. jest cuuudny naprawde bardzo ladny i dziewczecy - musialam go kupic.. no i ciutenke na wyrost kupilam mam nadzieje ze na zime bedzie super :D sprobuje strzelic fote i wam wkleic:D

ijee dziewczyny wczoraj bylam w sklepie i co? ujrzalam przeeeeslicznyyyyyyy plaszczyk zimowy dla malej!
jest taki hm zamszowy? w srodku z futerkiem i kapturem.. zamsz bialy i leciutko wyszywany jasniuuutko rozowymi kwiatuszkami .. jest cuuudny naprawde bardzo ladny i dziewczecy - musialam go kupic.. no i ciutenke na wyrost kupilam mam nadzieje ze na zime bedzie super :D sprobuje strzelic fote i wam wkleic:D
o i tak lubię, znaleźć coś bez szukania po sklepach, dawaj zdjęcie, zresztą ładnemu we wszystkim ładnie:-) Szantusia cudnie będzie wyglądać:tak:

zrobiłam przegląd Alki garderoby, wszystko dobre, kurtki, płaszczyki.... kupiłam tylko nową czapkę na jesień i skarpetki, kombinezon na śnieg też pewnie ze strychu przyniosę:-p

ty mi napisz lepiej skad ty masz taki strych !!! :D
ano tak się jakoś nazbierało, po moim Wojtku, po Michalinie, no i jeszcze po dzieciach kuzynek, a ostatnio dostaję rzeczy dla Ali od koleżanki z pracy, ja jej za to po Wojtku daję, fajna taka wymiana, bo mogę coś innego kupić moim dzieciom:tak:
na ostatniej wyprawie na strych znalazłam: polar dla Wojtka, kombinezon dwuczęściowy dla Alki i super adidasy dla Alki (do ogródka jak znalazł), puchową kamizelkę, też dla Alki:-D pozostało mi już tylko kupić dla niej buty na zimę, dla Wojtka trochę więcej.... bo kurtkę i buty:-p

Bedytka, Ty i ten Twoj strych :-D Kazda z nas chcialaby miec taki :tak::-) Tylko pozazdroscic, no i masz z glowy wieksze zakupy :tak:

Domiska, rob zdjecie Szantusi w nowym plaszczyku :tak: Na pewno jest sliczny, a Ashanti wyglada w nim zjawiskowo :tak::-)

My na jesien/zime tez w sumie jestesmy obkupione :tak: Mamy jeszcze z zeszlego roku kozuszek taki wyszywany, kurtke puchowa z Reserved (dalej dobra), futerko, ktore T. jej ze Stanow przywiozl, na urodziny dostala kurtke taka ciepla z 5-10-15 i kupilam juz Sarze w Deichmannie buty-sniegowce :tak: Musze tylko kupic kombinezon i tyle :tak::-) Rekawiczki, czapki itd. to wszystko ma :tak:
A teraz na jesienne dni kupilam jej sliczne butki nad kostke na sznurowanie i zamek, kolor khaki z rozem w kwiatuszki z Cool Clubu :tak: Moje dziecko jest tysiac razy lepiej zaopatrzone ode mnie :-p

reklama
Do góry