reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Ja jak kupuje cos Sarze na allegro to powiem szczerze, ze wole kupic jej uzywany ciuszek, ale firmowy, bo wiem, ze jakosc na pewno bedzie dobra :tak:i wiekszosc firmowych ciuchow mozna prac i prac i nic sie z nimi nie dzieje :tak:

Bedytko, doszly juz ciuszki dla Alutki? I jak, zadowolona? :-)

Dominique, ja kupilam Sarze takie typowe sniegowce (na lekkim "traperze", na zamek, z nieprzemakalnego materialu, w srodku z futerkiem) za 49zl w Deichmannie :tak::-) Chyba z zeszlego roku kolekcja, ale co tam, wazne, ze sa ;-):-D

reklama
jeszcze ciuchy nie przyszły, ale ta jak dominique też nie spodziewam się super jakości za taką cenę, ot takie jedno-sezonówki :tak:
butów dalej nie mamy a coraz zimniej się robi..... ale w ccc już fajne widziałam, trzewiki ocieplane, bo śniegowce to na strychu znalazłam;-)

Sandra-a mi tak sie podoba Sarka w swoim futrzaku że przeleciałam całe allegro za takim i znalazłam ,szkoda tylko ze różowy ale przezyje:-p

my na zime ubrane ,oprócz butów,jak na razie mała śmiga w trzewikach i jest jej ciepło wiec kozaczki to dopiero w listopadzie zakupimy a śniegowce....chmmmmm nie wiem czy jest sens przypominajac sobie ostatnie zimy:baffled:

Bedyta-śliczne te kozaczki:tak:chyba tez wskocze na allegro za butami dla Ami, bo u tego gościa co robiłaś Ali zakupy kupiłam Ami płaszcz brazowy:tak:
ja patrzyłam na stronce ccc i te co mi sie podobaja to juz na Ami nie bedzie rozmiaru:baffled:ale jutro podentyście zobacze "na żywo"co tam jest

bedtyko- śliczne kozaczki:tak: tylko, czy nie boisz się kupować przez net butów? bo z tą rozmiarówką bywa różnie...ja nawet czasami, jak kupie w sklepie buty bez przymierzania, musze je zwracać, bo sie okazuje, że za mały lub za duży:sorry2:

u nas też powoli kompletujemy ziomową odzież.
w week przyszła dostawa od teściów:-p 2- cżeściowy kombinezon dla juci, kilka bluzek, spodnie, rajstopki:tak:
buty też juz zakupione, jak zwykle z cool clubu:-)

no miałam obawy, ale zawsze patrzę czy rozmiar jest też podany w cm, Alki nogę chyba ze 3 razy mierzyłam i kupiłam takie, bo zielonych nie było, a te też nam będą ładnie pasować:
ŚLICZNE KOZAKI W KWIATUSZKI (2123) Roz. 27 (466444449) - Aukcje internetowe Allegro
przyszły rzeczy z tej wcześniejszej aukcji, muszę Wam powiedzieć, że się nie rozczarowałam, mierzyłam Alkę przed wybraniem rozmiaru i wszystko jest dobre z małym zapasem, odszyte też elegancko, a katanka z kompletu dżinsowego poprostu boska, sama bym taką chciała;-)
mada pokaż płaszczyk który wybrałaś:tak:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry