reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Dominique, cudna sukieneczka! :tak: Pszczola bedzie wygladac uroczo na weselu :tak::-) Sara ma bardzo podobna :tak: Mam jej zdjecie na n-k w tej sukience :-);-):-)

A ja narazie stopuje z zakupami ciuszkowymi dla malej, bo nie mam gdzie ich trzymac:eek::-p Cala duza komoda, pol szafy mojej i cala duza polka zawalone sa jej ciuszkami :-pA buty zajmuja pol podlogi w sypialni :-p Kolejne zakupy to dopiero na jesien i zime bede robic, ale tez niewiele, bo mam sporo rzeczy po Maksie od siostry T.

reklama
sandra ja dosłownie po 1 sztuce kupuję, i do tego raczej wyjściowe rzeczy, chociaż przyznam się bez bicia, na punkcie butów ostatnio mi odbiło, Alka ma chyba z 6 par aktualnie:-p
wyprzedaż w tesco się zaczęła ale jeszcze nie wszystkie ciuchy, więc poczekam, ale za to dla siebie kupiłam dzisiaj strój kąpielowy, za całe 15 zł, zdębiałam przy kasie, bo metki z ceną nie było:-)

Sandra no wlasnie! cos mi ta sukienka dominique byla jakas znajoma! Sarunia ma bardzo podobna co?:)

jejku powiem Wam ja to jestem nalogowcem.. gdzie nie jestemto kupuje jakies ciuszki dla malej.. dzis jej kupilam sukienke i bluzke, wczoraj bluzke i spodenki, kilka dni wczesniej sukienke ogrodniczke dzinsowa, komplecik bluzke i spodniczke i jakies bluzki .. itd
mnie nie mozna wpuszczac do sklepu chyba :D

ale sobie tez kilka rzecyz kupilam z 4 bluzeczki, bluze z kapturem, iiiiii wypatrzylam sobie supeer spodnie :D musze tylko jutro podjechac je przymierzyc :D
no i moja suknia na weslee kumpelki przyszla!!! :Dno ale nie robie offtopu:p

Bedytko z tymi butami to i ja coś mam;-) dzisiaj kupiłam jej śliczne sandałki - nie mogłam się oprzeć w dodatku za 8 zł. W sumie ma już 5 par butów:tak::-p A ja chodzę w japonkach z zeszłego roku:-D

Widze, ze szalejemy ;-):-)

Moja ma chyba z 15 par butow :-p a chodzi moze w 3 parach na krzyz :-p
Ostatnio kupilam jej w Deichmannie super kalosze :-) i na dzisiaj ma jak znalazl, bo u nas od rana deszcz.
Wlasnie moja mama wziela ja na zakupy (wozkiem, zeby nie musiala noscic siatek w rekach:-p) i Sara przeszczesliwa w pelerynie i kaloszach :-):-D

Ja sobie ostatnio kupilam w H&M takie fajne szorty czarne, ktore moga byc noszone jako dluzsze (np. do pracy), a jak sie je podwinie i zepnie na guzik to sie robia takie wakacyjne, krotkie :-)

ooo kaloszy nie policzyłam:-p
sandra przy najbliższej okazji pędzę do H&M, zapomniałam że tam fajne rzeczy są, teraz zresztą prawie wszędzie obniżki;-)

A nam doszly drugie kalosze :-p Moja babcia kupila jej ostatnio, bo "nie mogla sie oprzec" :-p:-) Szkoda tylko, ze sa pol numera wieksze od tych co mamy teraz, wiec nie wiem kiedy ona je wynosi :eek: No chyba, ze bedziemy miec "super" lato :-p;-)

reklama
ijeee :D kalosze swietna sprawa!!!!:D

jejku jakie tu wdzialam fajniste to wam mowie.. ale kurde nie kupuje bo co.. kupie i nawe nie ma kiedy ich nalozyc o malo tez ich nie kupilam ale poczekamy moze na jesien bardziej?:D

Do góry