reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Ale cudne ciuszki! :-)

Majka, Oliweczka bedzie sie cudnie prezetowac we wszystkich kreacjach :tak::-):tak:

Z Szantusi jak zwykle mala elegantka :-)

No i widze, ze Ewcia tez obkupila Julcie - prosimy o fotki malej modelki :tak::-):tak:

reklama
właśnie jestem po inwazji na strych:-) i powiem, że jestem bardziej niż zadowolona, majteczek, koszulek i spodenek, sukienek w każdym kolorze mamy na całe lato, zostały mi do kupienia jakieś tenisówki i sandałki do biegania;-) nawet wyjściowe ciuchy się znalazły:-p

właśnie jestem po inwazji na strych:-) i powiem, że jestem bardziej niż zadowolona, majteczek, koszulek i spodenek, sukienek w każdym kolorze mamy na całe lato, zostały mi do kupienia jakieś tenisówki i sandałki do biegania;-) nawet wyjściowe ciuchy się znalazły:-p
Ja tez chce taki stryszek! :tak::laugh2::-D:tak:

Pszczola dostala na dzien dziecka fure ciuchow i 4 pary butow od mojej mamy. Nie bede wszystkiego obfotografowywac, ale jednym nabytkiem sie musze pochwalic - sukieneczka na wesele kuzynki P.,na ktore idziemy 15-go sierpnia. Jeszcze jej nie mam fizycznie, bo dopiero dzis zamowilam na allegro (babcia sponsoruje:-p), ale jest tak sliczna, ze musze:zawstydzona/y: sie nia pochwalic. O:
sukiekageorgebw5.jpg

Jeszcze tylko jakis kapelut na glowe jej sprawie i balerinki i pszczola bedzie miss imperzy:-p:-D

dominique- prześliczna sukieneczka:tak::tak:

ja dziś byłam na zakupach i obkupiłam moje dziewczynki kochane (uwielbiam wyprzedaże:-))
julci- kilka sukieneczek, spodenek, spodni, skarpetek, bodzików, sandałki, leginsy
oli- bodziki, rampersy, pajacyki, półśpioszki, dresiki, czapeczki i skarpetki:-)

reklama
(uwielbiam wyprzedaże:-))
ja też:-D
wczoraj w 5.10.15 niewielkie zakupy zrobiłam, Wojtek nowa koszulka (ucieszy się jak wróci) a dla Alki koszulka i sukienka, jakoś wszystko zielone mi w ręce wpadło:-p
muszę jeszcze zajrzeć do tesco, bo już ciuchy z cherokee powinny być przecenione;-)

Do góry