reklama
domiska- ale cudnie szantusi w tym kapelusiku
ja ostatnio (przedwczoraj) trochę poszalałam w CH i zakupiłam julci 4 pary spodenek i spódniczkę w h&m, 2 tuniki w bhs, 4 bodziki i 2 bluzeczki w c&a, buciki w ccc, sukienkę, rajstopki i skarpetki w 5.10.15:-)
ja ostatnio (przedwczoraj) trochę poszalałam w CH i zakupiłam julci 4 pary spodenek i spódniczkę w h&m, 2 tuniki w bhs, 4 bodziki i 2 bluzeczki w c&a, buciki w ccc, sukienkę, rajstopki i skarpetki w 5.10.15:-)
no to Juleczka na wiosnę ubrana:-)domiska- ale cudnie szantusi w tym kapelusiku
ja ostatnio tylko trampki do ogródka i bodziaki w tesco, bo już nam się skończyły, ale za to babcia sukienkę i kapelusz zakupiła:-)
M
Majka01
Gość
Bluzeczki i spodenki
M
Majka01
Gość
Sukienusie
M
Majka01
Gość
I inne Ale już ostatnie
A to nawet nie jest połowa tego co Oliwka dostała. Moja siostra po prostu ma bzika na punkcie dziecięcych ciuszków, ale nie zamierzam jej z tego leczyć
A to nawet nie jest połowa tego co Oliwka dostała. Moja siostra po prostu ma bzika na punkcie dziecięcych ciuszków, ale nie zamierzam jej z tego leczyć
reklama
Podziel się: