reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Sandro o baa adidaski musza byc!!! :D

musze wam powiedziec ze tu firmowe ciuszki sa bardzo tanie:) ostatnio kupilam Szantusi spodniczke sztruksowa z Levisa, dzinsy z Wranglera :)
ja mam manie kupowania ciuszkow dzis podjechalam tylko zobaczyc comaja w sklepie bo bardzo dawno tam nie bylam i...
kupilam malej kurtke, komplecik spodni z bluzeczka i pidzamke :Dhehhee :D dobrze ze nie trafilam na buty :d ale sie wybieram tam na "zakupy" hihihihi :D:D

reklama
Domiska, szkoda, ze u nas firmowe dzieciece ciuchy sa drozsze czasami od tych dla doroslych :baffled:
Jak bylam w Stanach to nazwozilam naprawde multum firmowych ciuchow dla siebie i siostry, a wydalam marne grosze w sumie :blink: Firmowe buty, ciuchy z Levis'a, GAP, Guess'a itd. mozna bylo kupic na wyprzedazach za naprawde psie pieniadze.

ehhh no własnie, że firmowe ciuchy u nas takie drogie:no:

co do bucików sportowych - w daichmanie widziałam sliczne nike... do tego przecenione:tak:następnego dnia z julka pojechałam, zeby jej przymierzyć i co... niestety juz ich nie było:no:

Ewus, no wlasnie w Deichmannie ogladalam takie male Nike (bialo rozowe), ale nie mialam za bardzo kasy, wiec olalam - ciekawe czy jeszcze bede :confused: Jutro jade to moze cos znajde :tak::-)

a ja oprócz butków do sukienki potrzebuję piżamy dla Alki, a te ze strychu jakieś rozciągadła, rośnie jak szalona:-)

Majka, swietny ten fotel :tak: Dobry wybor! :tak::-) Oliwka widac zachwycona nowym sprzetem :-):-):-)

A ja kupilam Sarze butki sportowe Nike w Deichmannie, takie biale na 2 rzepy z rozowymi dodatkami i byly przecenione ze 139zl na 99zl :-) Rozm. 24. Dziadek moj fundnal malej ;-):-)

reklama
Do góry