reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dylematy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

a my nie używamy w ogóle kremu z filtrem ani czapki:sorry2: nie chodzimy na spacery tak jak Wy, tylko koło domku, na jednym lub drugim tarasie - tam gdzie cień;-)

po kąpieli emolium bo skóra sucha bardzo

reklama
Papcia co to za łacha, że Ci krem sprzedadzą?? :O Beznadzieja!! Nie ubliżając farmaceutom (wśród których sama pracuję) to czasem się zachowują jakby pozjadali wszystkie rozumy i wiedzą lepiej niż lekarz.. Kup sobie na allegro :)

Maya Ty tez jestes z Niemiec, fajnie. A uzywalas tego kremu? Jestes zadowolona?

Patik no wlasnie o to mi chodzilo ze nawet w cieniu dzidzius moze zalapac troche sloneczka, wiec lepiej chronic

my jak wychodzimy na spacer i jest słońce to mustele 50+ używamy bo nigdy nie będzie tak że słońca w 100% unikniemy... więc nóżki, rączki i twarzyczka posmarowana u nas jest:-) a po za tym tak jak pisałam niczym nie smarujemy...

a LaROCHE to bardzo dobra firma.

Iza - tak, uzywam tego kremu regularnie i jestem bardzo zadowolona. I tez smaruje buzke, raczki i nozki, nawet jesli jestesmy w cieniu.

a mi znajoma mowila ze filtry dopiero po szostym miesiacu mozna;/ehhhhhh

już kiedyś o tym tu rozmawiałyśmy...to wynika pewnie z potrzeby witaminy D... ale ze względu na naszą szer geograficzną całe zapotrzebowanie na D dziecko dostaje w kapsułkach... więc nie ma obaw przed filtrami które blokują słoneczko. Ale wiadomo...każda robi jak uważa.

reklama
dziewczynki czy Wasze dzieciaczki tez tak dziewnie charcza jakby w klatce piersiowej??moj maly ma to od poczatku..lekarz mowi ze moze to wiotkowsc krtani......"moze"...i jeszcze pytanko.....od jakiegos czau ciagle drapie ie po buzce jakby go swedziala nawet przez sen ...czy to taki etap teraz??jeli byl juz taki temat to sorki ,probuje nadrobic zalegloscie ,ale jest tego tyle .....hhaha :p

Do góry