patik80
Fanka BB :)
madzikm i ten Bobotical od razu działa, że po podaniu kropelek od razu zaczyna normalnie jeść? Zosia wczoraj po kąpieli piła z piersi, a z butli dostała odciągniete 125 ml około 23, (przy butli nie było żadnego prężenia się ) zasnęła twardo znowu około 1 ale mieliśmy gości a ona była przy mnie w wózku, więc pewnie towarzystwo ją wybudzało, jak już wywaliłam braci do łożek to zasnęła normalnie i obudziła się o 6 moje piersi myślałam że eksplodują kupię te kropelki i wypróbuje...
soków prawie w ogóle nie pijam, tylko wodę, herbatki owocowe, laktacyjną i zbożówkę;-) płatków kukurydzianych ani innych też nie...
czapeczkę też cienką zakładamy, a jak przyjdzie ciepło to zrezygnujemy, chyba że przy wiaterku będę zakładać bawełniana opaskę na uszka albo cienką chustkę
mam pytanie czy przy karmieniu piersią można sobie pozwolić na słabą kawę? np. tuż po karmieniu? bo ostatnio skusiłam się na kawusię ale zaczynam mieć wątpliwosci
soków prawie w ogóle nie pijam, tylko wodę, herbatki owocowe, laktacyjną i zbożówkę;-) płatków kukurydzianych ani innych też nie...
czapeczkę też cienką zakładamy, a jak przyjdzie ciepło to zrezygnujemy, chyba że przy wiaterku będę zakładać bawełniana opaskę na uszka albo cienką chustkę
mam pytanie czy przy karmieniu piersią można sobie pozwolić na słabą kawę? np. tuż po karmieniu? bo ostatnio skusiłam się na kawusię ale zaczynam mieć wątpliwosci