reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Po dzisiejszej wizycie 900gram na plusie od poprzedniego ważenia się u gina czyli 4 tyg temu. Jakby mi tak wskakiwało po 1kg m-cznie ewentualnie 2kg to byłoby ekstra...ale jak to mówią nadzieja matką głupich :-(
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
liwus szansa jest :-)
nostros przez 4 miesiące czy jak ?
ja liczyłam na to, że teraz troche więcej przytyje niż 9kg...
a jak narazie to mam od początku 4kg w plusie....
nostros przez 4 miesiące czy jak ?
ja liczyłam na to, że teraz troche więcej przytyje niż 9kg...
a jak narazie to mam od początku 4kg w plusie....
betiks
full time mummy :)
Kurczaki, ja dopiero co miałam 50, a dziś 51,2
betiks
full time mummy :)
U mnie coś czuję będzie więcej niż poprzednio. W pierwszej ciąży przybyło mi tylko 17kg, ale b. szybko mi zeszło, tak, że ważyłam nawet mniej niż przed ciążą, tak mała wszystko z mleczkiem wyciągnęła :-)
Hej ja jestem - 8 kg straciłam nadwyżkę po Przemku. Brzuszek mi rośnie a reszta zmalała poniekąd na początku były to mdłości a później radykalna zmiana odżywiania i życia pod okiem lekarza - tj od zniknięcia krwiaka ćwiczę wolno na orbitreku 30-45 min dziennie ( kiedyś robiłąm to bieżąco wiec nie było przeciwskazań a ja używam tylko auta i nienawidzę spacerów- z małym chodzi niania ja tylko na wyjazdach) + zamiast cocacoli woda, duowa warzyw, owoców, 0 słodyczy już 3 miesiąc i wszystko co zdrowe dla dzidzi i pełnoziarniste. W poprzedniej ciąży przytyłam jakieś 25 kg + 10 przed ciążą wiec wreście czuje się zdrowa, zadbana i tym razem na pewno dbam by dzidzi nic nie zabrakło bo fast-foodów jej nie trzeba
reklama
Podziel się: