reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dużo ciała do kochania czyli przyrost/ubytek wagi w ciąży :P

Sarka ja tez mmam jakies 4kg na plusie. Wczoraj bylam u rodzicow i zapomnialam sie zwazyc. 4? Wiecej niz 4. Zaczynalam z waga 45-46 kg a mam blisko 52.

reklama
To Wy i tak chudzielce w porównaniu ze mna bo ja mam +2kg to zaczynałam od 91kg:zawstydzona/y: W pierwszej ciąży zaczynałam od 62kg i skończyłam na 92 kg a teraz to się bardzo pilnuję i mam nadzieję, że dojdzie tylko do 10kg więcej.

dziewczyny nie ma co panikowac- wazne zeby dzieciaczki nasze byly zdrowe a te kg- pff zrzucimy :D zalozymy pozniej watek- dietka i bedziemy sie dopingowac :D

ja bylam dzisiaj wazona i mam niecale 3kg na plusie..tak mi sie wydaje..,boi nie pamietam ile bylo na pierwszej wizycie..:zawstydzona/y:
za tydzien dostane moja teczke to lukne :-D
kruszonka jakby to bylo takie proste..czasami nad nasza waga w ciazy nie jestesmy w stanie zapanowac..,jak dziecko chce jesc to trzeba,a kg pozniej same spadna
moja znajoma rodzila kilka dni i wychodzac z dzieckiem do domu miala juz 10kg mniej :tak:

reklama
Do góry