reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dużo ciała do kochania czyli przyrost/ubytek wagi w ciąży :P

Ja dniu porodu miała 11 na plusie w dniu wyjścia ze szpitala minus 8kg, zostało jeszcze 3 kg do zrzucenia ... nie warzę się codziennie bo nie chce się załamywać ze waga wolno spada, brzuch mam taki sobie, pomarszczony i wygląda jak bym była w 4-5miesiącu ciąży hehe

reklama
gratuluję efektów spadkowych :tak:
ja przybrałam w sumie prawie 20kg :eek: ale ważąc się w święta okazało się że już 16kg ze mnie ubyło :-)
a więc jeszcze 4-5kg choć chciałabym 10kg:sorry2:

ja w dniu porodu (27.12) mialam 62kg :-p w dniu wypisu ze szpitala (29.12) bylo juz 57.25kg. w sumie myslalam, ze spadlo ciut wiecej, ale nie ma co sie dziwic jak przez 2 dni zarlam i spalam na zmiane :-p

Ja w dniu porodu miałam mniej więcej 77kg albo tyćkę mniej , w dniu wyjścia ze szpitala 71 kg , teraz 68kg. Było pewnie by mniej gdyby nie fakt że były święta a szafki pękają od słodyczy i patrzą na mnie swoim wzrokiem i mówią " zjedz mnie ":-D
Do wagi wyjściowej brakuje mi jakieś 6 kg ale chciałabym zrzucić jakieś 10. Mam nadzieję że jak już blizna się zagoi nieco i będzie sprzyjająca pogoda to szybko mi to pójdzie :happy:

Jakie to niesprawiedliwe kurde no - wam waga spada a mi rośnie!!!mam ponad kg więcej jak po porodzie:wściekła/y:

stanęłam dzisiaj na wadze i mam 200gr mniej niż przy starcie:happy2:. Jeszcze zostało 20kg do zrzucenia ale to dopiero jak będę mogła ćwiczyć. Oby tylko nie opuściły mnie chęci;-)

reklama
Liwus u mnie podobnie;-)

W dniu porodu 73 kg dzis juz 61 kg czyli 12 kg spadlo, do wagi wyjsciowej jeszcze 6 kg;-)

Do góry