reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dużo ciała do kochania czyli przyrost/ubytek wagi w ciąży :P

Ja przytyłam w ciąży 16 kg, startowałam z wagą 47, skończyłam na 63,po porodzie odeszło od razu 7 kg, a teraz ważę już 55, czyli jeszcze tylko 8 do wagi wyjściowej :tak: Gorzej z "rozprasowaniem" pomarszczonego brzucha :baffled:

reklama
Własnie się zastanawiałam, jak mój brzuch się zachowa po ciąży. Pewnie trzeba będzie się nieźle pogimnastykować by się pozbyć pomarszczonej skóry, ale całe szczęście do wakacji pół roku także może uda się coś z tym zrobić :-p

ja dziś waga bez zmian od poprzedniej wizyty ;-) co i tak nie znaczy że mało ale potem będę się odchudzać

Ja przytylam duzo bo az 18 kg:no::no::no: po porodzie odjechalo 9 kg i zostalo 9:eek:do zgubienia:eek::eek:

Brzuszek tez troszke pomarszony:eek:

Ja dzien przed poprodem mialam 13 na +, po 1.5 dnia od porodu,kiedy wypuscili nie do domu mialam 6.5 kg mniej.
dzisiaj zostalo mi tylko 4 kg do zrzucenia aby wrocic do wagi sprzed ciazy. Brzucha prawie nie mam, wygldam jak bym wogole nie rodzila:-):-):-)

Ja dzien przed poprodem mialam 13 na +, po 1.5 dnia od porodu,kiedy wypuscili nie do domu mialam 6.5 kg mniej.
dzisiaj zostalo mi tylko 4 kg do zrzucenia aby wrocic do wagi sprzed ciazy. Brzucha prawie nie mam, wygldam jak bym wogole nie rodzila:-):-):-)

Ja mialam podobnie w pierwszej ciazy:sorry2: teraz troszke wiecej sie tego uzbieralo:szok:

Dzisiejszy moj update tydzien po porodzie -10 kg zostalo 8:sorry2: mam nadzieje, ze pomalutku spadnie;-)

Ja przytyłam +14kg a po porodzie mam juz o -9kg mniej:tak: także dużo nie zostało ale planuję zrzucić te pozostałe 5kg +20kg aby czuć sie odbrze i jak za dawnych młodych lat...;-):-)

reklama
Ja narazie zadowolona;-) wyszło że przybrałam jakieś 15 kg:szok:z czego 10 już nie ma :;-)
Mało tego brzuch wygląda całkiem ok niby pisało że jak 6 miesiącu będzie a ja mam tylko lekko wypukły i nawet spodnie mi spadają ciążowe i nawet łydki mi zeszczuplały :laugh2:

Do góry