reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
Cześć Dużaski :-). Mogę dołączyć???
Też jestem duża i chciałabym być trochę mniejsza. Sporo zostało mi po ciąży właściwie waże tyle co miesiąc po porodzie. No właściwie po pierwszej ciąży tez zostałam na plusie.
Ciągle jeszcze karmie, mała w zasadzie nic innego nie pije, więc mam dylemat czy odchudzać się czy poczekać do odstawienia. Co myślicie?

Cześc,
ja od dzisiaj znowu próbuję sił na Dukanie :p może tym razem sie uda.zaraz zobacze ile mi kalkulator dukanowski wyliczy dni,bo w koncu jestem szczuplejsza o 13 kg od ostatniego liczenia.tylko że nic sie dalej od dłuższego czasu nie rusza,zaczne wiec dukana i licze na spadek jeszcze ze 20 kg.:p
jesteście gdzies???HEEEEEEEJ...!!!

Myslę,że teraz pójdzie mi łatwiej.:tak:
Tylko nie wiem jak z gotowaniem,najwyżej bedę ciasta dukanowe robić,tylko nie mam książki z przepisami :(

bacówka oto kilka stron z ciekawymi przepisami Dukanowymi:) ja tylko dzieki nim przeżyłam pierwszy tydzień uderzeniówki..i tylko czekam na czwartek bo wtedy zaczynam PW i marzy mi sie bigosik ze świeżej kapustki:-)

Przepisy w diecie proteinowej - Dukana.

Przepisy Dukan Forever

DIETA - Śliweczka i protal

PRZEPISY w diecie DUKANA - Grupy Wsparcia Dieta.pl

POWODZENIA ŻYCZĘ:) jak dla mnie ta dietka jest boska..tylko pierwsze dwa dni miałam doła..a teraz czuję się świetnie..po sześciu dniach miałam -4kg:) jem co chcę..mam ochotę na lody robie lody..jak na deser robię deser:) jem co chce i ile chce a do tego waga leci, że aż miło:) Pozdrowionka:)

Właśnie wiem,że na początku jest ciężko,bo już w marcu próbowałam na Dukanie,ale 2 tygodnie wytrzymałam i zaczęłam jeść pieczywo pełnoziarniste(poza tym wszystko jak na Dukanie)i schudłam13 kg.Teraz waga się zatrymała i znowu próbuję.od wczoraj -0,7kg.

reklama
Do góry