reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
No kochane odkurzam wątek bo cisz tu jak ...w grobowcu jak mawia moja córcia :-D:-D:-D:-D
U mnie waga stoi w miejscu ale to wszystko za sprawą ciągnącej się od m-ca choroby :sorry:zapalenie oskrzeli potem zatoki a teraz jeszcze zapalenie pęcherza :eek:no jak nie urok to...przemarsz ruskich wojsk :confused:no i prócz tej choroby to nie przestrzegam diety więc jak tu chudnąć:cool2:a mówią że człowiek chory to chudnie :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Kochane moje wracać na wąteczek chwalić się wynikami lub ich brakiem pisać co u was dzieci małżów i innych domowników :-D:-D:-D
WSIO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH MILUSIŃSKICH W DNIU ICH PIĘKNEGO ŚWIĘTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no w koncu malinka przerwala cisze, bo juz chcialam dzis napisac czy zamykamy ten watek czy jak, bo megusek tez nagle zginela:-)
u mnie na razie zastoj, ale dzis mija 4 miesiac odchudzania i na moim koncie minus 17kg

100 latek dla naszych maluszków

dziewcyny wylazic z krzakow i pisac!!!!!!!!!!!

ja wylazłam z krzaka:-):tak:;-)
Dzis dzień dziecka - najlepszego wszystkiego Wam życzę :-):-D

a wagowo jestem od 2 dni na 3 fazie diety Dukana ,czyli schudłam już ile chciałam i do końca pazdziernika będę na diecie dalej z tym,że można więcej produktów wcinać

pozdr

ja mam około -10 kg i stosuję (no staram się :-)) sposów odżywiania wg Montignaca.
tylko te weekendy na działce mnie gubią, no i imprez ostatnio parę było.
ale jest ok :-)

reklama
ja mam remont masakra, nie wiem co sie dzieje w domu syf wszedzie i nie mam kiedy wejść na forum, ale myslami jestem z Wami... pozdrwiam serdecznie Cioteczki

Do góry