reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
hej laseczki:) na poczatku trochę pisałam..ale potem nie miałam internetu i gdzieś mi się ten wątek zawieruszył:zawstydzona/y: nadrobiłam na szczęście wszystko..trwało to ze trzy dni ale się udało:tak: gratuluję wszystkim odchudzającym się wyników:) i tez zacznę dukana..mam do zrzucenia duuużo:sorry: ale jak Wy dałyście radę to ja nie dam?? zaczynam od poniedziałku..musze trochę zapoznać się z tą dietą i ruszam do boju..liczę na wsparcie:) moja zmora to slodycze..jak bez nich wytrzymam nie wiem..no i pepsi..z mężem litrami pijemy:eek: ale jakoś musze te moje słabości pokonać..chcę być piekna i zgrabna..rozmiar 40 starczy:)

Ostatnia edycja:
zamówiłam książkę Dukana..nie wiem czy do poniedziałku zdąży przyjść..jeśli nie to moja dietka się trochę opóźni..ale jak przyjdzie to cały weekend będę czytać..a co:) męża z córą wyślę na mini wakacje:) któraś chętna żeby ze mna rozpocząć?? miki gdzie jesteś?? może Ty?? moja lutóweczko:):-)
kurcze ale się napaliłam na tego Dukana:-pjak przeczytałam o waszych rewelacyjnych wynikach to już nie mogę się doczekać..kiedy ja będę taka piękna:) czytam trochę książkę z netu ściagniętą ale to nie to samo..nie chce mi się przed kompem tyle siedzieć:sorry:
gdzie wy jesteście dziewczyny??hallo:)

no to popiszę sama ze sobą..a co:) od dziś zaczynam dukana..wprawdzie książki jeszcze nie mam..ale poczytałam fara i co nieco wiem:) trzymajcie kciuki za piorunujące efekty:)

witam kobitki , teraz jakis szał jest na dunkana czy co:) z kim nie gadam to ma diete dunkata , masakra jakas hihih ja tez mam diete nżt i basen i aerobik choć nie jest tak jak powinno ale napewno pomaga mi to w kondycji , a poza tym mam dom z widokiem na niebo ( czyt. brak dachu) , pozdrawaim serdecznie moje szczuple inaczej kobietki :-)

dawno nie pisałam to napiszę a co :)))
ogólnie to tutaj puchy
odzywajcie się ...

ja na 3 fazie tej popularnej dietki i powiem,że nie dośc ,że nie tyję (przynajmniej na razie) to nawet jeszcze mi z 1,5 kg spadło

Viola jak to nie masz dachu kobito?

reklama
ika no tak nie mam ze ormont orbi sobie kapitalny ze dach sciągnięty w sensie dachówka , i na razie folia paroprzepuszczalna ,a kiedy bedzie wszsytko licho wie :-)

Do góry