reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
cisza i cisza

to może coś na zachętę dla walczącej części:-);-):tak:
byłam wczoraj w przymierzalni w h&m i wzięłam do mierzenia oczywiście za duże spodnie,oko moje się przyzwyczaiło do większych i czasem trudno mi ocenić jaki wziąć do mierzenia.:cool2:ale mnie zatkało jak się zobaczyłam w lustrach z każdej strony ( pomijając fakt,że w sklepach są wyszczuplające) mówię Wam warto było i warto jest !!!!!! walczyć dla pozytywnych efektów i dla mega mega dobrego samopoczucia.Czekałam na taką chwilę kilka lat.:tak:czego i Wam życzę :-D:tak:

super ika07, u nas nie H&M wiec pozostaje mi Wrocek ale ja jakos za zakupy do wrocka sie nie nadaje , nie ciągna mnie galerie, mamy miec otwrtą w Wałbrzychu wiec moze i u nas bezie , pozdrowienia Balbinki

:rofl2:też nie lubie galerii byłam w kiniez mężem wczoraj po raz pierwszy od 4 lat !! i przy okazji wdepnęłam

witajcie,

efektów na razie żadnych...
dużo piję, mało jem wszystko wypacam, a czuję, że brzuch mam jak bania...
co jest grane?
Na dodatek źle się czuję, może dlatego, że jestem już ponad miesiąc na antybiotyku?

reklama
Do góry