reklama
Majka 1978
Fanka BB :)
witam lubiące siebie gruski
no dziękujemy ex modowi za orzywienie wątku bo troszkę nam przycichł:-)
dziewczynki jesteście kochane jakby co ja z wami ruszam dalej
ja w dołku -od jakiś 2-3 tyg. waga stoi fakt nie ćwiczę a miałam ale przy 4 małych dzieci wieczorem jestem lekutko wypompowana .Troszkę się dołuje że mi nie idzie a bardzo chcę , choć jestem duża i piękna chcę zostać tylko piękna czy się to komu podoba czy nie
POZDRAWIAM CIEPLUTKO- TRZYMAJCIE SIĘ MOJE CHUDZINKI
i piszcie, piszcie , motywujcie mnie jakoś
ja w dołku -od jakiś 2-3 tyg. waga stoi fakt nie ćwiczę a miałam ale przy 4 małych dzieci wieczorem jestem lekutko wypompowana .Troszkę się dołuje że mi nie idzie a bardzo chcę , choć jestem duża i piękna chcę zostać tylko piękna czy się to komu podoba czy nie
Bardzo mi przykro jak najeżdzacie na mnie, że Was chcę wywalić z tąd. Niczego takiego nie napisałam. Piszecie tylko w jednym wątku i tylko o deitach i ma wrażenie, że cyferki sa najważniejsze. Może warto poznać sie lepiej, a nie tylko to ile cyfrową macie wagę? Przecież odchudzanie to też ćwiczenia fizyczne, przecież kupujecie ubrania mimo chęci zmiany rozmiaru na mniejszy. Nic o tym tu nie piszecie. Która z Was wspomaga dietę ćwiczeniami? Jakimi?
Angelina_Jolie
Zaciekawiona BB
witam lubiące siebie gruski
Majeczka a ile Ty ważysz i jaki masz wzrost?
Na zdjęciu widzę jakąś chudzinkę, dlatego pytam :-)
Nie dołuj się. Ja się też dołuję, ale mniej bo wyglądam w miarę ok tylko mam brzuch - oponę, którego nie mogę zlikwidować, koszmar.
Majka 1978
Fanka BB :)
Majeczka a ile Ty ważysz i jaki masz wzrost?
Na zdjęciu widzę jakąś chudzinkę, dlatego pytam :-)
Nie dołuj się. Ja się też dołuję, ale mniej bo wyglądam w miarę ok tylko mam brzuch - oponę, którego nie mogę zlikwidować, koszmar.
kochana ta chudzinka na zdjęciu to ja ale 1.5 roku temu, zdjęcie z przed ciąży , teraz wyglądam 25 kilo więcej
waże 79 kg. i mierzę 160 w kapeluszu
co do oponki to moja jest meeeeeeeeeega wielka no i mam robić brzuszki ale jak pisałam przy mojej czwóreczce wymiękam
DROGI MEGUSKU NAM RÓWNIEŻ JEST PRZYKRO że na nas najezdzasz że nie piszemy tego czego byś TY chciała i uwierz że piszemy o różnych rzeczach, ćwiczeniach,dzieciach....... wystarczy cofnąć się o kilka stronek, bądż sledzić systematycznie........
a czemu ty już nie udzielasz się na tym wątku? skoro jest dla ciebie ważny , proszę ,kochana zapodaj jakiś temacik ,chętnie podyskutujemy...
a wogóle to ja nie wiem o co kaman z tym kierowaniem o czym mamy pisać?
POZDRAWIAM
mamusia2008
mamusia Karolinki
witam sie i ja:-)
reklama
Angelina_Jolie
Zaciekawiona BB
Ale Wam dobrze, ja myślę o jakichś dwudziestu jeszcze, hahahahaha.
Co wiecie na temat diety białkowej?
Co wiecie na temat diety białkowej?