reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

cześć dziewczyny dawno tu nie zaglądałam:-(
widze że tamat odchudzania opanował wątek:-):-):-)

U mnie też idzie w końcu pełna parą- 1 faza diety South Beach(5 dni za mną ) i jak na razie 2,1 kg za mną:-) a właśnie mi się okres sie zaczął więc spoko wynik!!(zawsze przy okresie wiecej ważę )

Podziwiam Wasze osiągnięcia:-)

pozdrawiam

reklama
Moje kochane odchudzaczki :happy2:normalnie chudniecie az miło :tak::tak::tak::tak:
Madziula to się nazywa big love do małża :-D:-D:-D:-D:-D
ja na dietce rawie 2 m-ce od 1 lutego na liczniku narazie -9 kg oj jak ja marzę juz o 2 cyfrowej liczbie na minusie :tak::tak::tak:ale narazie @ mnie nawiedziła więc waga nie szczególnie leci w dół :no:

witajcie
wreszcie do was dotarłam
ja odchudza się od 1 marca czyli 22 dni-na minusie 7 kilo
przez póltora tyg waga stała i miałam doła ale teraz znów ruszyła chciałam w miesiąc zgubić 10 ale się nie uda :(
ja jestem 2 m. po porodzie i mam mega flaka zamiast brzucha poledzcie mi jakieś domowe ćwiczonka na to paskudztwo :O

żeby nie było nie schudłam do wagi dwucyfrowej :p , musialm z malym troche po lekarzach pojeździc wykluczyc niedosłuch, wczoraj wuroczinki 4 wiec mala imprezka była , jestem zyje dziekuje za pamięc moje super szczupłe kobitki :)

Maja szalona dziewczyno ,za szybko chudniesz mym skoromnym zdaniem ,a jak sie nie ćwiczysz d tego ,to flak murowany.
Rób spiecia ,zwykłe brzuszki,duzo powtórzeń(tyle ile wytrzymasz) krótka przerwa na odpoczynek i kolejna seria taka sama ,tak 3XNie zapominaj o miesniach skośnych ,pamietaj o rowerku ,unoszeniach nóg i kremuj sie ujedrniajacym balsamem.To,ze niedawno rodziłaś pewnie też nie pomaga,niestety ,zwolnijtempo i daj skórze czas na regenerację,pamietaj ze jak sie zapomnisz ,to po takiej osrtej diecie moment utyjesz.
A tak poza tym to gratuluje samozaparcia.

Moja dokładna waga Bacówka TO TAJEMNICA RANGI państwowej::))

Ja mam nadzieje w tym tygodniu schudnac wiecej ,bo dochodzą mi długie spacery ,praca na podwórku i tenis jeszcze jak dobrze pójdzie,a na swoje nieszczęscie jak sie wazyłam w sobote to akurat w 1 dzień@ ,wiec mam nadzieje z,ę teraz będzie suuuuper

witam
dolaczam do waszego grona
W ciazy sporo przytylam i teraz ciezko mi sie zmiescic w moje ciuchy z przed ciazy
Ale jakos nie mam motywacjo do schudniecia, jak bym chciala zeby byl jaks dieta cud zeby od razu schudnac i nie rezygnowac z najlepszych rzeczy

Podziwiam wszystkie was ze macie motywacje do schudniecia
ja sobie zawsze obicywalam od jutro cwicze ale na checiach sie konczylo

Viola wszystkiego naj naj dla jubilata:happy2::happy2::happy2::happy2:kochana no twojego humorku mi tu brakuje :tak::tak:
Majka Madziula ci już chyba wszystko napisała podpisuje sie pod tym obiema rękoma :tak:kochana 10 kg w miesiąc to bardzo dużo no i niestety jojo w powietrzu:baffled:a co do ćwiczeń to dokładnie brzuszki skłony przysiady no i spacery wózek i szybki marsz pomagają :tak::tak:
Arwen gdyby był taki sposób to uwierz z innego bym nie korzystała :-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas w domu szpital Adam chory angina ropna +zapalenie ucha i jamu ustnej:-(Antoni gorączka i wymioty:-(już mam dosyć chodzę jak mumia nie mam energi 3 noce nie przespane swoje robią :baffled:Julia na szczęście się jeszcze trzyma ale dziś do szkoły nie poszła bo nie miałabym jej jak odebrac bo jak tu wyjść z Antkiem jak on ma gorczkę :sorry2: i mimo big słonka za oknem 15 stopni na plusie siedzę w domu usługuję moim chorym noszę Antka na rękach tulam piorę ogarniam i czuję jak powoli mam już dosyć :-:)-(
pozdrawiam cieplutko :happy2:

Viola wszystkiego naj naj dla jubilata:happy2::happy2::happy2::happy2:kochana no twojego humorku mi tu brakuje :tak::tak:
Majka Madziula ci już chyba wszystko napisała podpisuje sie pod tym obiema rękoma :tak:kochana 10 kg w miesiąc to bardzo dużo no i niestety jojo w powietrzu:baffled:a co do ćwiczeń to dokładnie brzuszki skłony przysiady no i spacery wózek i szybki marsz pomagają :tak::tak:
Arwen gdyby był taki sposób to uwierz z innego bym nie korzystała :-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas w domu szpital Adam chory angina ropna +zapalenie ucha i jamu ustnej:-(Antoni gorączka i wymioty:-(już mam dosyć chodzę jak mumia nie mam energi 3 noce nie przespane swoje robią :baffled:Julia na szczęście się jeszcze trzyma ale dziś do szkoły nie poszła bo nie miałabym jej jak odebrac bo jak tu wyjść z Antkiem jak on ma gorczkę :sorry2: i mimo big słonka za oknem 15 stopni na plusie siedzę w domu usługuję moim chorym noszę Antka na rękach tulam piorę ogarniam i czuję jak powoli mam już dosyć :-:)-(
pozdrawiam cieplutko :happy2:

zdrówka dla twojej rodzinki

reklama
hej
i ja jestem :-)
i wciąż na diecie :-D. ostatnio waga stoi (na poziomie ok. -5kg), ale smukleję i spodnie luźniejsze.
i micha mi się z tego powodu cieszy. im mniejsza waga, tym uśmiech szerszy :-D
pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!!!!

Do góry