reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Duże jest piękne :-)

Ale teraz uwaga w poniedzialek dowiedzialam sie ze zostane mama BLIZNIAKOW!!!Nooo i jestem szczescliwa i jescze caly cas w szooku!!
o matko kochana!!! Skoro się cieszysz, to bardzo serdecznie GRATULUJĘ!!! :tak: Dla mnie to by pewnie był taki szok, że zanim bym się oswoiła z tą myślą, to przez dwa dni bym siedziała na łóżku, wgapiała się w ścianę i kiwała w przód i w tył ;-):sorry::baffled:

reklama
GASTONE to świetna wiadomość!!:-)Gratuluję Tobie no i oczywiście szczęśliwemu Tatusiowi!!!!!:tak: :-)

Depeche Mode są w Polsce....Buuuuuuu chcę tam być!!!!!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)wściekła/y::-:)-(

Bacówka, gdyby Bon Jovi byli w Polsce, to zostawiłabym męża, dzieci, dom, dorobek całego życia i pojechałabym szukać wrażeń :tak:;-) Wiem, że Bon Jovi to straszna wiocha, ale to miłość mojego życia, mam straszną słabość do tego zespołu. To takie moje małe dziwactwo :baffled::sorry::zawstydzona/y:

o matko kochana!!! Skoro się cieszysz, to bardzo serdecznie GRATULUJĘ!!! :tak: Dla mnie to by pewnie był taki szok, że zanim bym się oswoiła z tą myślą, to przez dwa dni bym siedziała na łóżku, wgapiała się w ścianę i kiwała w przód i w tył ;-):sorry::baffled:
:-D:-D:-D:-D:-Dja bym teraz tak zaregowała na wiadomość że jestem w ciąży:-D:-D:-D:-Da już bliźniacza o nie przy mojej 3 dającej w kość na 48 metrch wynajmowanych i 2 pokojach oo nie!!!!!!!!!:no::no::no::no::-D:-D:-D
wszystkie mamy dziwactwa muzyczne:-)ja tam kocham feel choć to odobno wiocha no nic na to nie poradzę że z ich muzyką mam tyle pieknych wspomnień że przy ich muzyce poznałam swoją wielką miłość mojego Pietruszę i po 30 przeżyłam druga młodość...:-)))

Ostatnia edycja:
Noo dobra ale ja nie o tym,wpadalam wam przekazac nowine.
Zaczne od tego ze nie wpdam czesto bo choruje.Leze teraz w domu w lozku od piatku bo mam infekcje nerek.Ale teraz uwaga w poniedzialek dowiedzialam sie ze zostane mama BLIZNIAKOW!!!Nooo i jestem szczescliwa i jescze caly cas w szooku!!
gratulacje
super wiesci
ja zawsze chcialam miec blizniakow

Bacówka, gdyby Bon Jovi byli w Polsce, to zostawiłabym męża, dzieci, dom, dorobek całego życia i pojechałabym szukać wrażeń :tak:;-) Wiem, że Bon Jovi to straszna wiocha, ale to miłość mojego życia, mam straszną słabość do tego zespołu. To takie moje małe dziwactwo :baffled::sorry::zawstydzona/y:

W czerwcu mój Mąż wybiera sie na Mastodon,Metallice,Anthrax i Slayer aha i jeszcze Behemoth.....Taki to ma dobrze....Ja mam za dużo obowiązków....

To tak jak ja do Depeche Mode,Podoba mi sie i koniec,uwielbiam ich ,kocham Gahana!:tak:;-)

Dziewczyny ale ja bylam w szoooku!Jak mi babka na usg powiedziala zaczelam wyc hih mo maz byl w szoku prez 5 minut a potem w 7 niebie.A ja dochodzilam do siebie poniedzialek i wtorek hih Ale jestem szczesliwa,przecie to ogromne szczescie,podwojne!!Nie bedzie mi latwo ze wzgledu na to ze jestem tu daleko od rodziny,mama przyjedzie moja pczywiscie na kilka miesiecy.Nie poradzilabym sobie sama,przeciez mam jeszcze jednego bombelka!

Dziewczyny ale ja bylam w szoooku!Jak mi babka na usg powiedziala zaczelam wyc hih mo maz byl w szoku prez 5 minut a potem w 7 niebie.A ja dochodzilam do siebie poniedzialek i wtorek hih Ale jestem szczesliwa,przecie to ogromne szczescie,podwojne!!Nie bedzie mi latwo ze wzgledu na to ze jestem tu daleko od rodziny,mama przyjedzie moja pczywiscie na kilka miesiecy.Nie poradzilabym sobie sama,przeciez mam jeszcze jednego bombelka!

Ciężko będzie napewno,ale ile radości....Ale będzie słodka trójeczka!!!Taka mi się marzy,tylko jeszcze nie teraz..:tak:

gastone mi szczeka opadła na klawiture:szok: gratuluje powdójnego szczęscia buziaczki trzymaj sie mowia ze najgorsze jest pierwsze 20 lat w Twoim wypadku to razy 2 hihihi

reklama
Do góry