reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

mamuska a musisz to ciągnąc????????? nie wazne czy na priv v\czy na ogólnym bylo minęło a jak Fanti bedzie chiala to napisze a jak nie to nie. I każda z nas bedzie miala swoje obiektywne spojrzenie na kazdy temat tu poruszany ...

reklama
a tak milo było, kazda z nas a włase zdanie i ma prawo je wpowiadć , czy kmu sie ie podoba ma prawo odpowiedziec ale widze ze robią się jakieś drurne przepychanki, nie podob mi się to....:-(
zgadzam sie:tak::tak::tak:
po to jest forum zeby wypowiadac sie, dyskutowac i wiadomo ze kazdy ma inne zdanie

HEJ jestem tu nowa i chciałam się podzielić moimi problemami z wagą.Mam 33 lata 166 cm wzrostu i az 66 kg:szok: W drugiej ciązy przytyłam 25 kg po porodzie schudłam 20 niestety te 5 zostało i po przestaniu karmienia piersią niestety powoli waga rośnie:-(
witaj
marzy mi sie taka waga jak twoja:zawstydzona/y:

HEJ jestem tu nowa i chciałam się podzielić moimi problemami z wagą.Mam 33 lata 166 cm wzrostu i az 66 kg:szok: W drugiej ciązy przytyłam 25 kg po porodzie schudłam 20 niestety te 5 zostało i po przestaniu karmienia piersią niestety powoli waga rośnie:-(

Chciałabym mieć taki problem z waga.....przy takim wzroście z tą wagą wyglądasz na pewno bosko!!!:tak:Nie twierdzę,że my nie jesteśmy cudowne,ale to nie ten kaliber,skarbie...(mam nadzieję,moje kochane mamy,że nie czujecie się urażone???
wiem tez doskonale,jak źle można czuć się z dodatkowymi kilogramami,nawet jesli jest ich tylko 5...więc WITAJ W NASZYM GRONIE!

hej laseczki moje:happy:
Anek jak ty masz problem z wagą to......kochana toć to waga idealna ja przy wzroście 172 cm chciałbym choć te 70 ważyć:eek:
Dzieciaki moje starsze się feriuja u dziadków nad morzem ja w ramach ich nieobecności ugrzęzłam w porządkach i normalnie doznałam szoku ile moje dzieci nagromadziły dupereli w swoim pokoju:szok::szok::szok::szok:karteczki karteluuszki patyczki listki popsute zabawki elementy od bóg wie czego:szok::szok::szok:no ale jeszcze ze 2 dni i będzie błysk:-D:-D
Antocha zmagał się z katarzyskiem i lekką gorączką ale przeszło wraz z przebiceim sie równocześnie wszystkich 4:eek:
Ja zaczynam się diecić tzn diecę się od 1 lutego co by wiosną choć w jedne spodnie się wbić bez ogromnej fałdy nad spodniami i co by uniknąć pytań kiedy rozwiązanie:eek:lub ooo odważna pani na 4 sie zdecydowała:eek:
a mowa była o walentynkach:eek:no my jakoś ich nie celebrujemy tak się składa że 12 lutego mój P ma urodziny a 16 lutego mój Adaś więc walentynki to takie swięto pomiędzy:baffled:w ubiegłym roku to chyba nawet o nim zapomnieliśmy:sorry:ale 2 lata temu w walentynki poczeliśmy Antoszkę:-p:-D

Witam się i ja. Mam na imię Asia i także należę do grona puszystych. Mam 181 cm wzrostu i ważę 90 kg :(. W ciąży przytyłam 14 kg i już 2 m-ce po porodzie wróciłam do wagi wyjściowej. Pozostało mi trochę więcej niż kiedyś skóry na brzuchu. Noszę rozmiar 44-46, a i czasem 48 w zależności od firmy.
Nigdy jakoś szczególnie się nie odchudzałam, choć były momenty że ważyłam mniej. Kiedyś przez kilka miesięcy stosowałam Meridię, udało mi się zrzucić 12 kg:) ale po odstawieniu tabletek (a brałam je 4 m-ce) jakoś nie pilnowałam kaloryczności posiłków i to co zgubiłam wróciło w czasie roku.
Uwielbiam słodycze...
Tyle tytułem wstępu :) Mam nadzieję że przygarniecie mnie do swojego grona.

Czesc babki.Dawno mnie tu nie bylo ale powod jest!
Na poczatku powiem ze takich przepychanek nie lubie,bo zawsze koncza sie nie milo.No a walentynek nie obchodze i jestem za wiekszoscia ze milosc okazuje sie w inny sposob.Dla mnie tez sa to dobre gesty ze strony mojego meza i ja je doceniam i wtedy czuje wlasnie ze mnie kocha.Nie sadze zeby obsypywanie prezentami,kwiatami bylo wylacznie wyrazaniem milosci.

Noo dobra ale ja nie o tym,wpadalam wam przekazac nowine.
Zaczne od tego ze nie wpdam czesto bo choruje.Leze teraz w domu w lozku od piatku bo mam infekcje nerek.Ale teraz uwaga w poniedzialek dowiedzialam sie ze zostane mama BLIZNIAKOW!!!Nooo i jestem szczescliwa i jescze caly cas w szooku!!

reklama
Gastone super no gratuluję bliźniaki jupiiiii ale fajnie:tak::tak::tak:a nie zszokowała cie początkowo ta wiadomość?????????no i dużo zdrówka:tak::tak::tak:

Do góry