mamusia2008
mamusia Karolinki
no mam taka nadzieje zeby to trwalo wiecznieMamusia2008 to bardzo miłe jak mąż Ci robi takie prezenty bez okazji.. oby trwało to wiecznie
Mój mąż nie zaryzykowałby zakupu tego typu prezentu choćby z powodu rozmiaru- one sobie nie są równe i przy takich gabarytach jednak lepiej przymierzyć.. Mnie cieszy jak mąż planuje prezent (jednak to dotyczy urodzin, imienin czy gwiazdki), wymyśla, wsłu****e się we mnie by podarować mi to co mnie ucieszy.. bo wyjście na zakupy i kupienie swojej żonie czegokolwiek co wpadnie w oko danego dnia to niestety pójście na łatwiznę.. Do tego jak wiem, że mój mąż nie lubi wydawać na cięte kwiaty bo wg niego to marnotrawstwo pieniędzy itd a jednak przy każdym święcie tylko ja dostaje cięte róże (gdzie np moja mama od niego zawsze dostaje doniczkę) to także jest objaw tego, że o mnie myśli, robi coś dla mnie!!
moj maz tez nie lubie wydawac na zwykle kwiaty ktore za chwile wyladuja w koszu, wiec juz od 2ch lat kupuje mi kwiatki do domku w doniczkach , nie mam juz miesca na nie, za male mieszkanie mam
Ostatnia edycja: