Bacówka a po praniu prasowanie , buuuu , lepiej nie prać :0
Już nie dało rady,trzeba było pranie odwalic...jutro starta prasowania oooooooo taaaaaka wielka!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bacówka a po praniu prasowanie , buuuu , lepiej nie prać :0
przyjmiecie mnie do swojego grona?
dużych??
Kilka słów o mnie... ważę 87 kg przy wzroście 1,65 przed ciążą problemy z hormonami i waga startowa ciąży 78 w ciąży nadciśnienie i zatrucie i przybrało mi się 30 kg
Spadło już 21 kg(dużoo to woda była) ale dalej ciężko niestety nie jestem typem tej co to chudnie podczas karmienia... wrrrr why?? to co zlecialo to dzięki MZ i troche cwiczeni, ale ostatnio waga stoi jak zaklęta i spadła motywacja
Czuje sę strasznie jak wieloryb nawet ubierac mi się nie chce strasznie bo szczerze mówiąc nie mam w co
Ale dałam historię kilogramową
Podczytywałam Was trochę, widze ze część sstosuje jadanie ostatniego posiłku do 16-17.. czy to działa??;-)
Karmię jeszcze piersią więc się strasznie nie odchudzam;-) ale... czas zrzucić te 20 kg
10 ciążowych prawie i 10 sprzed ciążowych(od ślubu tyle przybrałam i od hormonów)