reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
Witam!!! po długiej przerwie!;-)

wracjac do tematu palenia:sorry2: pale 7 lat:szok: i nigdy nie próbowałam rzucac! jedyny okres nie palenia to ciąza. po ciazy 1 papierosa zapaliłam miesiac po:nerd: teraz nie pale nałogowo:no: jedna paczke mam na tydzien a czasami nawet dwa. Pale ile mam ochote a zazwyczaj jest to pól papierosa. nie ciagnie mnie mocno ale jak jestem gdzies w towarzystwie -palę tak chyba z przyzwyczajenia:dry:
moj m tez pali ale o wiele wiecej:no: hmmmmm
Niektórym jest naprawde ciezko rzucic tak jak ktoras z was napisała przez myslenie i z ta wypowiedzia sie zgadzam w 100% bo przewaznie jak ktos rzuca to mysli "musze" bo ktos mi każe "musze" bo cos tam;-)

nooooo po imprezie super tylko jedzonko jakies takie nie za bardzo:no: ale ogolnie super!!! hotel śliczny i przepiekny same ohhh ahhh i juz nawet wymyslilam prezent na rocznice dla m no i przy okazji dla siebie! wynajme tam pokoj na jedna noc pojdziemy sobie na kolacyjke pobaraszkujemy:-D
tylko ceny jakies takie przerażajace:szok:

i sie pochwale bo wczoraj ważyłam sie u mamy i waze 72,6kg a wazyłam 76.7kg nie wiem jak udało mi sie schudnac bo nic w tym kierunku nie robiłam a wrecz przecwinie:sorry2: albo waga była popsuta:-D:-D:-D

Miłego dzionka życze!

nooooo po imprezie super tylko jedzonko jakies takie nie za bardzo:no: ale ogolnie super!!! hotel śliczny i przepiekny same ohhh ahhh i juz nawet wymyslilam prezent na rocznice dla m no i przy okazji dla siebie! wynajme tam pokoj na jedna noc pojdziemy sobie na kolacyjke pobaraszkujemy:-D
tylko ceny jakies takie przerażajace:szok:
Paaulisia a w jakim to bylo hotelu? Qubus? I co to była za impreza jeśli można spytać??:sorry2:

No i gratuluje spadku wagi :-D:-D

Fanti tak tak Qubus! wiesz ze nawet nie wiem co za okazja:zawstydzona/y: musze m zapytac bo to od niego! ogólnie hotel super tylko jakos tak jedzenie mi do gustu nie przypadło;-)
takz waga mi sie udało:-D choc jakos nieswiadomie

Paaulinusia jak nieświadomie to nawet lepiej niż jakbyś się męczyła i dręczyła dietami..hihi.. chyba każda z nas tak by chciała- jeść co chce i ile chce i chudnąć do tego :-p

reklama
Hej
ja się do wagi nie przyznaję.
Dodam, tylko że nie jest już trzycyfrowa. A BYŁA!!!!!!!
Schudłam ok. 20 kg po ciąży, ale ....muszę kolejne 20 aby dopiąc swego celu. Teraz czuję się lepiej.
Od miesiąca biorę Zelixę, internista mi doradził. Myślałam, że efekt będzie większy, ale ok 4-5 kg na miesiąc.
U mnie było tak, że po ciązy dłuuuuugo nic, dopiero po kilku miesiącach zjechałam szybko samoistnie z wagi i mnie to zmotywowało, dlatego teraz jeszcze wspomogłam się zelixą. Właściwie nie miałam pojęcia o tym leku, ale lekarz mi zaproponował. Wdzięczna mu jestem:-).
a tu coś dla tych laseczek (tak bo laskami jestesmy bez względu na wagę
)SUPER JEANSY H&M, R.52, JAK NOWE SUPER!!!!!!!! (886119227) - Aukcje internetowe Allegro dopiero zaczynają pracę z tłuszczykiem :)))))

Do góry