reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
Motylica co za pytanie? jasne:tak: witaj!!

i wszystkim dzień dobry!
jak dzisiaj dzionek sie zapowiada? bo u nas leniwie:tak: juz posprzatałysmy i zaraz idziemy sobie z Julusiem kopytka zrobic mniam;-) m w pracy:-(
pozniej możę troszke wyjdziemy na spacreke jak moje dzieice znajdzie ochote:baffled:
Milego dnia!

Witam mamunie.
ach jakbym chciala po ciazy schudnac tak 20 kiloo wooow.
A co to jest Zelixa?
a juz wiem odpowiednik Meridii tylko tanszy.

Z tego co wiem na recepte.ale ja sie akrat ani w meridie ani w zamienniki nie bawie.Boje sie skutkow ubocznych.A ze mam takie szczescie ze zawsze skutki uboczne u mnie wystepuja podziekuje.Nawet na badaniu dna oka,po kontrascie zeszlam prawie hihi

witajcie Balbinki co cichutko tu u Nas,ja bralam jakis czas Lindaxe a skutki uboczne hmmm nieciekawe:potliwosc masakrystyczna,tętno powyżej 100 , dziwny posmak w ustach

Ja szczerze przyznaję, że nie mam odwagi spróbować czegoś konkretnego.. a to dlatego, że raz ktoś mi właśnie "załatwił" lek na receptę niby na odchudzanie a jak przy najbliższej okazji zapytałam o ten lek swojego lekarza to się okazało, że był to lek na tarczycę.. :baffled:
Całe szczęście dość szybko się o tym dowiedziałam i teraz jakoś nieufnie do tego podchodzę.. jednak moja desperacja obecnym stanem nadal kusi by jednak spróbować czegoś nowego... i tak sobie myślę, że jakbym zapytała o tą zelixę lekarza.. hmm.. :dry:
A powiem Wam, że jak od 1 stycznia stosuję tą niby dietę "MŻ" tak wczoraj weszłam już w spodnie, które ostatnio nawet dociągnąć do zapięcia guzika nie mogłam.. :-p Oby tak dalej bo strasznie mnie to cieszy..
Jednak wagę muszę kupić nową bo na tej co mam stanęłam po dwóch tyg a tam więcej niż było.. chyba się zepsuła cholera.. :cool: w sumie Oli nie raz nią o podłogę rzucił więc może coś się poprzestawiało...... :confused::confused:

reklama
Do góry