reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

Cześć laski!!!!
Te modelki są rzeczywiście cudowne!! Ale co z tego...
ja nigdy bym nie wyglądała tak ładnie. A to dlatego, że schudłam wszędzie, a brzuch mi został!! i wisi taka paskudna opona. Co za koszmar. Nie mogę zmusić się do brzuszków, noszę czasem bieliznę korekcyjną, ale wiem, że to tylko tuszowanie mankamentów. A "wada" dalej jest. Ogólnie po porodzie byłam cała duuuuża, i jak zaczęłam chudnąć to mam spoko nogi (aż dziwne, że mogę tak powiedzieć!!), ręce też a brzuch to taki nawał skóry i tkanki, żygać mi się chce!!!!
Czy któraś ma taki problem?
Ogólnie mam 173 wzrostu, więc nie jest źle, ale chciałabym mieć taki brzuch, żebym mogła ładnie w ubraniach wyglądać, żeby nie wypływało mi z boków i z przodu, to jest koszmarne.

reklama
dokładnie modelki sa fanatstyczne!! takie kobiece a nie te wszystkie chudzielce juz nie miło sie patrzy na takie wieszaki!!
tak jak viola napisałą wszystko siedzi w głowie i dopoki nie zmieni nam sie myslenie to nasze ciało bedzie nam przeszkadzac.
kazda z nas powinna siebie zaakceptowac! Bo jestesmy super! piekne bo mamy co pokazac!

ja lubie siebie taka i kazdy mi mowi ze lepiej mi z tymi paroma kilogramami! a brzuszek tzw" oponke" trzeba umiec odpowiednia zakryc ubraniem:tak:
obejrzyjcie sobie program goka na tvn style!
on swietnie bawi sie moda i kobieca sylwetka w rozmiarze xxl kobiety, które wychodza spod "jego ręki" sa prawdziwymi kobietami

dziewczyny głowy do góry pokombinujcie z ubraniami!;-)

no i pozdrawiam wszystkie nowe xx-elki!

no to super laska z Ciebie bacówka! tylko pozazdroscic

no to i ja mam dla Was porcje zdjec!! dla porównania co jest seksowne i kobiece!

Załączniki

• 2.jpeg
    2.jpeg
    33,9 KB · Wyświetleń: 59
  • 3.png
    3.png
    39,7 KB · Wyświetleń: 56
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    42,4 KB · Wyświetleń: 53
  • 5.jpeg
    5.jpeg