reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
bardzo dziekuje, dziewczyny nie ma co płakac nad sobą tylko , że my grube, nieforemne, ze nie mamy co n siebie włożyć, jestem zdania, jesli o mnie ktoś gada znczy ze jestem tego warta, a gdyby nie gadali to bym musiala sie zastanowic czemu???? mamy tyle samo seksapilu jak inne kobiety , jak nie wiecej, sekspail jest Naszych głowach a nie w tym co mamy na sobie ....

Viola, fajnie ze jestes takich osob nam potrzeba.
A wracajac do dolowania hihi ja Mikimauro mam identycznie,jak bylam szczupla nogi mialam jak kolki.Co zrobic.

Fajnie, że dzięki temu działowi spotkały się tak fajne babeczki :-) :-) :-)
Viola ma racje - jesteście kobietami z krwi i kości! :-):-):-)

Mnie to jeszcze daleko do zaakceptowania siebie,cały czas mam nadzieję,że jeszcze zeszczupleję,co przecież nie jest niemożliwe:sorry:
Ale najbardziej mi dokucza to,że mam wokół siebie same laski,wszystkie moje znajome(w realu)są szprychy jak nie wiem,a ja?:no:Nie mam żadnej koleżanki,która ma podobny problem jak ja i dylemat jak się ubrać:wściekła/y:

E tam przesadzasz.Ja tez mam wszystkie kolezanki szczuple lachy i co z tego.Agusik ja jestem paczusiem prawdziwym,ale uwazam ze slodkim hihi Wiesz ja mam mnostwo kompleksow,ale staram sie je jakos leczyc.Moze nie zawsze mi to wychodzi, bo jak pojde do sklepu i widze rozmiary poza moim zasiegiem to wpadam w nie znowu.Najgorsze sa poszukiwania czegos konkretnego.Albo cudowne telefony od mojej kolezanki ze w tym i w tym sklepie sa wyprzedaze a jej na to poraz 100 ale tam nie ma moich rozmiarow.Nie wiem w sumie czy ona udaje czy robi to specjalnie ale nie jest mi latwo.Ale ludzie maja gorsze problemy a ja sobie tylko czasem poplacze.A takie kolezanki mam w nosie.

moje wszystki koleżanki te bliższe i te dalsze sa szczuple , nawet bardzo jak idziemy razem wylądmy komicznie jak Flip i Flap, poprostu ,masakra ale lubia mnie tak jaka jestem, ja tez mam dni ze jestem brzydka, ze cos tam ale wiem ze jstem superbabka i dlatego one mnie cenia i lubia bo jeste soba i to jest najwaznejsze... tez chodze wyprzdaze czasem wiem ze tam nic nie kupie ale ide nawet zeby poprzymierzac jakies berty....
kiedys kupywalam mojej przyjaciólce bielzne taka dosc malo zakrywajaca a pani w sklepie ze to jest za male dla mnie a ja jej powiedzialam ze uwielbiam takie male cuda i lubie sie w nie wciskac babka zglupiala a ja wyszlam duszac sie ze smiechu a prezent kupilam w innym sklepie...

reklama
moje wszystki koleżanki te bliższe i te dalsze sa szczuple , nawet bardzo jak idziemy razem wylądmy komicznie jak Flip i Flap, poprostu ,masakra ale lubia mnie tak jaka jestem, ja tez mam dni ze jestem brzydka, ze cos tam ale wiem ze jstem superbabka i dlatego one mnie cenia i lubia bo jeste soba i to jest najwaznejsze... tez chodze wyprzdaze czasem wiem ze tam nic nie kupie ale ide nawet zeby poprzymierzac jakies berty....
kiedys kupywalam mojej przyjaciólce bielzne taka dosc malo zakrywajaca a pani w sklepie ze to jest za male dla mnie a ja jej powiedzialam ze uwielbiam takie male cuda i lubie sie w nie wciskac babka zglupiala a ja wyszlam duszac sie ze smiechu a prezent kupilam w innym sklepie...
biglol.gif
biglol.gif
biglol.gif
,musiała mieć babka nietęgą minę
biglol.gif
biglol.gif
biglol.gif

Chciałabym mieć taki dystans i podejście do własnej osoby jak Ty:tak:

Do góry