Ewa - nie jestes nie foremna, po prostu masz zle dobrane ciuchy..
Uwierz mi
Oby tak było Kasiu, bo tragedia jest nie mogę nic na siebie znaleźć, bo jak dobre w pasie, to za krótkie, bądź odwrotnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewa - nie jestes nie foremna, po prostu masz zle dobrane ciuchy..
Uwierz mi
Moze ja je wezme?skad je zamawials?Moe mam wieksza dupke od ciebie ihAlesz mi sie duszyczka cieszy !!!!!!!! Jejku nie jestem sama. Tzn. jestem duża dziewczynką , Wiolonczela to ja ;-)
Chętnie , będętu klikać z Wami mamuśki
Co do jeansów, to ja mam zawsze problem, bo nie dość ze gruba, to jeszcze kruciutka, ale nie to jest moja zmorą;-), mam takie zgrubienia na wewnętrznych kolanach, takie bocheneczki, no i nienawidze jak mi je widać. Dosłownie dwa dni temu przyszła mi paczka z nowymi jeansami, zamówiłam sobie proste nogawki, no ale Pan Bóg odebrał mi rozum, bo wziełam za duze , no i nogawki mam jak nie wiem co szerokie:---(.Gacie do oddania oczywiście. Nie wiem jakie mam jeansy kupować.:---(
przyłączam sie do Was dziewczynki ,tez jestem na granicy tzn czasem cos znajde w 'zwyklych' sklepach, ale czesto mam z tym problem... h&m tez ma takie wieksze rozmiary, chyba 44-52 ale moje 46-48 na pewno jest
najwiekszy problem to oczywiscie spodnie, bo brzuszka sie dosc latwo pozbywam ( teraz sie nie liczy bo w ciazowy:-)) a biodra i nogi masakra wiec jak cos dobre w tylku i udach to w pasie luzne, a jak odpowiednie w pasie to d... nie zmieszcze
Chyba zwariowałaś,a ja to co?Znów,wiesz o co mi chodzi?No,ten ,tego cosik wspólnego...To swoj droga niesmowite bo ja chcialam taki watek zalozyc ale sie..wstydzilam..bo myslalam zemm sama..
Uwielbiam ciuchy z Quelle..witam serdecznie kolezanki w rozmiarze tzw szczupłym inaczej:-) ja zaiczam sie kobitek , które maja wszedzie sporo, a ciuchy kupuje róznie a w iekoszści w quelle maxi albo neckermann - nietypowe rozmiary a i w tesco tez akupuje do milegho dziewczęta
Chyba zwariowałaś,a ja to co?Znów,wiesz o co mi chodzi?No,ten ,tego cosik wspólnego