reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

Przypomniało mi sie,jeszcze jadłam siemie lniane ale jest to tak straszliwie obrzydliwe ze dałam rade tylko jedna porcje.

Ale pamietam jak moja ciotka gotowała sobie zupe z kapusty i bardzo ładnie schudła.Jedynym minusem tego było to,ze to jedyne danie w tej diecie,przynajmniej przez pierwsze kilka dni.:-)

reklama
Fanti dopiero teraz skojarzyłam ze Ty z Legnicy:tak: a ja w srode wybieram sie na imprezke do legnicy:tak:;-) i w legnicy mieszka super wizazystka makijażystka:tak: pieknie makijaże robi;-)

to tak poza tematem:-Dwybaczycie:confused:

wiem ze dobry jest tez ocet:baffled: po nim wogóle nie cche sie jesc!:no: ale niebezpieczny:dry:
mojej mamy kolezanka tak sie odchudzała octem ze zmarła:-:)no:

paulisia bo piła ocet zwykły a pije się jabłkowy i wręcz on pomaga na cerę i oczyszczenie organizmu, wie bo sama piłam, go sie chyba z woda rozrabia jeśli dobrze pamiętam , trzebaby poczytać :) A zwykły ocet niszczy krwinki i prowadzi do białaczki :/

A w bon prixie maja ubranka do chrztu?
:confused:

Nie dla mnie ubrania.

Upatrzałam sobie taki fajny fioletowy płaszczyk.

Ja się nigdy w życiu nie odchudzałam, ale moja siostra tak i brała Meridię, schudła, duuużo i ładnie tzn szybko. bez jojo. ale wiem że na niektórych meridia zledzziała.

wiem ze dobry jest tez ocet:baffled: po nim wogóle nie cche sie jesc!:no: ale niebezpieczny:dry:
mojej mamy kolezanka tak sie odchudzała octem ze zmarła:-:)no:
No genialny ten ocet... kiedys slyszalam dowcip o czlowieku ktory odzwyczajal osla od jedzenia... i prawie by sie udalo, tylko ze osiol zdechl...
Dziewczyny - przy odchudzaniu nalezy zachowac umiar - i nie robic tego kosztem zdrowia. :wściekła/y:

Witam laseczki kochane:happy2:
no tu to się teraz cos dzieje:-D:-D
jak ja lubię poczytać że duże jest piękne że jest sexi a nie bleee ale brzuch..nic tym rozmiarze nie mamy...a ani TU chce kupić coś dla siebie:szok::szok::szok:
no niestety z takimi reakcjami się spotkałam:baffled::baffled::baffled:
moje kochanie chcialo mi zrobic niespodziankę i zamówił mi w sobote piżamkę z miki mause no śliczna tylko góra ok a spodnie dziewczyny bez przesady na kobitkę taka za 150 kg wagi no takich big spodni to nie widziałam jak dla mnie góra rozmiar 46-48 dół rozmiar 60:szok::szok:dzwoniłam do babki ona mówi że niestety tak te piżamy szyją:baffled::baffled::baffled:no nic trzeba odesłaać:tak:
co do suplementów diety tudzież wspomagaczy ja brałam chrom(miał mi pomagać w zapędach do słodkiego)efekt zerowy:baffled:brałam bio cla nic nie pomagał piłam figurę i inne tego typu cuda efekt.....biegusiem do domu z biegunką i z wrażeniem że flaki mi wypruje:szok:co jeszcze a piłam kiedyś aqa slim dodawało się to do wody i popijało cały dzień zero rezultatu:no:
moim zdaniem nie ma się co czarowć jak się nie ograniczy jedzenia i nie włączy ruchu to się nie schudnie:no:a brałam jeszcze kiedyś zelixe nooo super przez pierwszy miesiąc a potem nie pomagała:no::no::no:
a teraz owszem są momenty że patrzę w lusterku na siebie i myslę o matko brzuch ogromny tyłek wielki uda ogromniaste ogólnie bleeee
a potem myśle kurcze jakie ja mam fajne oczy duże piwne do tego mega długie rzęsy no i pełne usta i śliczne gęste włosy.......i uśmiech na twarz i do przodu:tak:a jak jeszcze ktoś się uśmiechie facet w sklepie z zainteresowaniem omiecie wzrokiem albo latem zajrzy w dekold no zycie jest piękne a duże kobiety sliczne i sexowne:tak::tak::tak:

reklama
Do góry