reklama
Ja też kiedyś nie byłabym w stanie powiedzieć o sobie nic miłego. Nie byłam zdolna spojrzeć na siebie z życzliwością, ale teraz spoko. Nie żebym uważała się za cudo , ale mogę wymienić kilka ładnych rzeczy. Niestety w dalszym ciągu więcej jest tych brzydkich
Bacówka najprawdopodobniej pod koniec stycznia będę w Warszawie, więc może się spotkamy?
A Jasne,że sie spotkamy-z największą przyjemnością:-).
Ja uważam,że mam bardzo ładne oczy i ogólnie moja twarz mi sie podoba,no moze tez troche wlosy,ale to zalezy jak mi sie ułożą!!!no i jeszcze jestem boska wnetrzem,tak jak WY dziewczynki!
MAMUSKA zagladasz na zabawe z fotką?
Ostatnia edycja:
Mamuska
mama Maciaska i Meduzki!
nie i szczerze powiem, że nie wiem o co chodziMAMUSKA zagladasz na zabawe z fotką?
wieeeem, ale ze mnie głupek!!!! Dopiero skumałam
Dawno mnie tam nie było :-)
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
Fanti na mnie chrom nie dziala wogole , linę jdalm tez hmmmnie zauwazylam wieksej zmiany , jak bralam lindaxe to dzialani bylo ale sporo efeków ubocznych bardzo wyski puls, strasznie sie pocilam nawet jak stalam, i ciągłę uczucie pragnienia i dziwny posmak w ustach
nie i szczerze powiem, że nie wiem o co chodzi
wieeeem, ale ze mnie głupek!!!! Dopiero skumałam
Dawno mnie tam nie było :-)
Tak jak ja z tym bon prixem,taki dzień dzisiaj.
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
a herbatki typu figura hmmm nieźle mnie rozwolniły
Na mnie chrom chyba tylko psychicznie działa bo fizycznie nie widzę efektów.. piłam swego czasu taką mieszankę ziół od bioenergoterapeuty i do tego leki jakieś chińskie na odchudzanie i niby efekty były ale minimalne a sam smak herbatki ziołowej 2xdziennie tak ohydny, że nie dałam rady dłużej niż 4 miesiące.. zastanawiałam się nad tą Bio CLA ale to nie tanie więc nie wiem czy warto zawracać sobie głowę..
reklama
paaulisia20
Mamusia Juleczki 5.07.07
ja brałam linee ale zadnych efektó nie widziałam za to po zwykłym błonniku troszke;-) jesc sie nie chciało ale to raczej przez duza ilosc wody wypijanej przy jednej tabletce;-)