viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
Mamuska ja tez mam syna z 2006 roku tylko ze z marca:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a powiedz jest cos w Tobie co Ci sie w Twoim ciele podoba?
ejjj ja tez chce z Wami najazd na fanti zrobic;-);-)
Bacówka, z Ines znam się tylko z forum. Mamy dziecko w tym samym wieku i obie "należymy" do wątku październikowe mamy 06.
Widzę, że 2006 rocznik rządzi :-) Mój synuś też z 2006 ale z grudniaMamuska ja tez mam syna z 2006 roku tylko ze z marca:-)
Bacówka, z Ines znam się tylko z forum. Mamy dziecko w tym samym wieku i obie "należymy" do wątku październikowe mamy 06.
Ja jestem z Nysy, tzn. pochodzę spod W-wy, ale od 7 lat mieszkam w Nysie. Tęskno mi za rodzinnymi stronami :-(
U mnie właśnie tak jest.kiedyś z 82 kg,w pół roku schudłam do 50 własnie(ah,to były czasy!)i przez jakieś 2 lata miałam takie wahania wagi.W ciagu miesiaca potrafiłam przytyć 10 kg,ale potem schudłam i tak w kółko.
na koncu puściły mi hamulce i kiedy zaszłam w ciaze wazyłam juz 76 kg.przytyłam 30 kg,z czego większość to była woda w organizmie,czyli po porodzie byłam lżejsza o jakieś 15 kg.I miesiąc po porodzie sie zaczęło-waga w górę i tak dobiłam do 95.
Dlatego badźmy dobrej myśli.
A czy Macie jakieś problemy zdrowotne przez nadwage?
Ja też kiedyś nie byłabym w stanie powiedzieć o sobie nic miłego. Nie byłam zdolna spojrzeć na siebie z życzliwością, ale teraz spoko. Nie żebym uważała się za cudo , ale mogę wymienić kilka ładnych rzeczy. Niestety w dalszym ciągu więcej jest tych brzydkichale ktoros dnia powiedziala mi kosmetczka ze mam bardzo ładne rzęsy, dlugie, niby nic a jak mi milo bylo, potem zauwazylam ze mam ładny kolor oczu , do wzystkigo sie dorasta nawet do tego zeby zobaczyc w sobie cos ładnego , nie wspomne ze i cos pięknego