reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

reklama
Dziewczyny - ja jeszcze na chwilke - proponuje nowy sposob wazenia. Zebysmy mogly bezstresowa patrzec na wage.
waga2.jpg
o tego co byśmy bezstresowo mogły patrzeć na wagę:-D

no w koncu cos sie dzieje na duzym i pieknym.......:-D:-D:-D:-D:-D
uwaga---nadrabiam:-D:-D
Dużo osób myśli ze taka nadwaga jest efektem tylko i wyłącznie obżarstwa,nie biorac pod uwagę tego ze otyłosc może wynikac np.z zaburzen gospodarki hormonalnej,jedno jest pewne-nikt nie zrozumie lepiej grubci niz druga grubcia.
no wlasnie:-(
Mamuśka to Ty przy mnie szprotka jestes :-) bo ja ostatnio mówie ze taka makrela ze mnie :-D:-D:-D

jedynym problemem są bóle kolan, ale nie dokuczają mi non stop, tylko po dużym wysiłku i przy wchodzeniu po schodach. Niestety z kolanami miałam zawsze problemy, nawet gdy byłam szczupła (moja najniższa waga to 60 kg), ale bóle odczuwam dopiero po przekroczeniu 78kg, naprawdę! Ból kolan to dla mnie dzwonek, że czas się odchudzić :-(
Ile macie wzrostu? Przepraszam jeśli już była o tym mowa, mogłam niedoczytać. Ja mam 1,67
ja rowniez mam bole kolan, kregoslupa
Ja mam 173 cm i 75 kg :/
Nie jest źle ale też nie rewelacyjnie, teraz mi sie przytyje czego sie obawiam i już staram się dietę trzymać coby żołądka zawczasu sobie nie rozepchać, nie jem kolacji i myślę że to w miare starczy, no i nie objadam się. Dziś tylko u brata byłam w gościnie to zjadłam więcej ale tak jak jestem w domu to tylko lekkie śniadanie i obiad i to wszystko :)
taka waga to marzenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

. :-p a poza tym kobiet nie pyta się ani o wiek ani tym bardziej o wagę.. :-D
:tak::tak::tak::tak:
Dziewczyny mam pytanie- czy stosowałyście jakieś suplemnety diety do wspomagania odchudzania?? Coś w stylu Bio CLA z zieloną herbatą albo Chrom..itp.. Jeśli tak to jak to na Was działało i czy wogóle..:confused:
ja stosowalam i nic nie pomaga
a herbatki typu figura hmmm nieźle mnie rozwolniły:-D:-D
mnie rowniez, ale mi to akurat nie przeszkadza
Ja go widze... ale dam jeszcze raz...
super

No proszę.. jesteśmy prawie sąsiadkami a właściwie byłyśmy.. :cool2: może dzięki tobie zmienię zdanie o ludziach ze Złotorii.. :baffled: ja jak na razie trafiłam na bardzo nieuczciwych i niestety mało inteligentnych choć wiem, że nie powinnam uogólniać.. :zawstydzona/y:
No w sumie za wiele teraz ci nie powiem o ludziach ze Zlotoryi.Nie wile moich rowiesnikow czy znajomych pozostalo.Rozjechali sie po swiecie jak ja .Jak jade do domu nie znam nikogo prawie,mlodziki powyrastaly,maja dzieci.
Ale ja kochana jestem inteligentna i moj maz :-D:-D:-D
Paaulisia niestety nie ma we mnie chyba nic co by mi się podobało.. i nie jest to tylko użalaniem się nad sobą czy mówieniem tego celowo by od Was uzykać same ochy i achy na temat własnej osoby.. poprostu ostatnimi czasy wszystko jest nie takie jak powinno :baffled:
A co do najazdu- nie ma sprawy :-) zapraszam wszystkich :-p

Widzę, że 2006 rocznik rządzi :-) Mój synuś też z 2006 ale z grudnia :cool2:
A czy Wasze dzieciaczki chodzą do przedszkola? Mój synuś chodził z mamą całe półtorej tygodnia.. :baffled: nie daje jeszcze sobie rady z rozłąką..:-( i przeraża mnie fakt, że już niedługo będzie musiał iść do szkoły jako niespełna 5 latek.. :-( Sądziłam, że jak zaaklimatyzuje się w przedszkolu to ze szkołą pójdzie łatwiej a tak jestem pełna obaw.. :-(
I moj Maniek jest z 2006 z sierpnia.:tak:
a piłyście herbatki typu "figura" wierząc w cud?! Oj, ile ja się ich opiłam i jaka byłam zdziwiona, że waga ani drgnęła :-D
oj litrami i cud jest taki ze wciaz jestem xxl :-D
Przypomniało mi sie,jeszcze jadłam siemie lniane ale jest to tak straszliwie obrzydliwe ze dałam rade tylko jedna porcje.

Ale pamietam jak moja ciotka gotowała sobie zupe z kapusty i bardzo ładnie schudła.Jedynym minusem tego było to,ze to jedyne danie w tej diecie,przynajmniej przez pierwsze kilka dni.:-)
Oj ile ja sie najadlam tej kapusty,jasne prze ztydzien zgubilam,ale organizm wyczerpany ,glodny i wsciekly!!!
kolezanka tak sie odchudzała octem ze zmarła:-:)no:[/QUOTE]

Ja go widze... ale dam jeszcze raz...

:-D:-D:-D:-D

No a ja ocet tez pilam,ale dlugonie wytrzymalam blee
Jadlam zupy kapuscinae,stosowalam diety jajeczne,i inne swinstwa i efekt taki ze dol i gora znaczy efekt jo jo.
Jednak prawda jest,jesc z umiarem i zdrowo i sie ruszac,zadne diety cud nie dzialaja.

witam:tak:

Ze ocet jabłkowy sie pije to wiem ale tamta piła zwykły:baffled:

Boże ktoras z dziewczyn napisałą ale nie zacytowałam sobie:no: za ma piekne oczy dlugie włosy i jeszcze jak facet sie uśmiechnie to połechca ta nasza samoocene!:tak:
masz racje!
warto zauwazyc w sobie swoje atuty moga to byc zgrabne dłonie fajny tyłeczek zadarty nosek;-) wszystko i opierac sie na tym i każdego dnia sobie powtarzac ale mam ładne to czy tamto;-)
Moze kazda z nas wymieni rzeczy ktore jej osobiscie sie podobaja:tak:

wiec ja lubie swój tyłek mimio ze jest duzy ale zgrabny, długie nogi -to mój atut!:tak: oczy niebieskie :nerd: twarza i głos:tak:
teraz Wasza kolej!

bacówka a gdzie kupiłaks ten ocet? ja jak zakupie to moge z Toba sprobowac:-D:blink:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki :-)
Co do suplementów diety na odchudzanie to wiadomo- to ma tylko wspomagać a nie zastąpić odchudzanie.. :sorry2:Swego czasu moja gin mi powidziała, że nie ma leków na odchudzanie bo jakby takowy był to jego wynalazca już dawno byłby najbogatszy na świecie a osób otyłych jak na lekarstwo na całym świecie :-p I miała rację niestety.. :baffled:
Ja na razie nie jestem jeszcze na etapie zauważenia w sobie cokolwiek ładnego ale z chęcią poczytam co Wy macie pięknego..:tak: ja u siebie szukam od klilku dni intensywnie i lipa na całej lini.. :baffled: Kiedyś jedynie mogłam powiedzieć, że fajnie, że nie mam za wielkiego nosa choć nie powiem, żeby był on ładny.. jest zwyczajnie NORMALNY :-p
Ja ostatnio spotkałam znajomą po dłuższym niewidzeniu jej i byłam w szoku.. schudła bardzo dużo- mówi, że ponad 25 kg ale na oko mogło być i więcej.. szok! Pytałam jej co robiła a ona mi na to, że jadła błonnik zalecony przez jakąś panią doktor zielarkę trzy razy dziennie po dwie tabletki i jedzenie tylko do momentu poczucia pierwszej sytości.. ona jest z rodzaju leniwych osób i nieco starszych od nas (po 50 -ce) i mówi, że nic nie ćwiczyła i to by się zgadzało.. aż kusi mnie spróbować z tym błonnikiem ale czy taka ilość nie rozwolni doszczętnie.. :confused:

reklama
Do góry