Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Ktorego zalacznika nie widac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o tego co byśmy bezstresowo mogły patrzeć na wagęDziewczyny - ja jeszcze na chwilke - proponuje nowy sposob wazenia. Zebysmy mogly bezstresowa patrzec na wage.
no wlasnie:-(Dużo osób myśli ze taka nadwaga jest efektem tylko i wyłącznie obżarstwa,nie biorac pod uwagę tego ze otyłosc może wynikac np.z zaburzen gospodarki hormonalnej,jedno jest pewne-nikt nie zrozumie lepiej grubci niz druga grubcia.
Mamuśka to Ty przy mnie szprotka jestes :-) bo ja ostatnio mówie ze taka makrela ze mnie
ja rowniez mam bole kolan, kregoslupajedynym problemem są bóle kolan, ale nie dokuczają mi non stop, tylko po dużym wysiłku i przy wchodzeniu po schodach. Niestety z kolanami miałam zawsze problemy, nawet gdy byłam szczupła (moja najniższa waga to 60 kg), ale bóle odczuwam dopiero po przekroczeniu 78kg, naprawdę! Ból kolan to dla mnie dzwonek, że czas się odchudzić :-(
Ile macie wzrostu? Przepraszam jeśli już była o tym mowa, mogłam niedoczytać. Ja mam 1,67
taka waga to marzenieJa mam 173 cm i 75 kg :/
Nie jest źle ale też nie rewelacyjnie, teraz mi sie przytyje czego sie obawiam i już staram się dietę trzymać coby żołądka zawczasu sobie nie rozepchać, nie jem kolacji i myślę że to w miare starczy, no i nie objadam się. Dziś tylko u brata byłam w gościnie to zjadłam więcej ale tak jak jestem w domu to tylko lekkie śniadanie i obiad i to wszystko
. a poza tym kobiet nie pyta się ani o wiek ani tym bardziej o wagę..
ja stosowalam i nic nie pomagaDziewczyny mam pytanie- czy stosowałyście jakieś suplemnety diety do wspomagania odchudzania?? Coś w stylu Bio CLA z zieloną herbatą albo Chrom..itp.. Jeśli tak to jak to na Was działało i czy wogóle..
mnie rowniez, ale mi to akurat nie przeszkadzaa herbatki typu figura hmmm nieźle mnie rozwolniły
superJa go widze... ale dam jeszcze raz...
No w sumie za wiele teraz ci nie powiem o ludziach ze Zlotoryi.Nie wile moich rowiesnikow czy znajomych pozostalo.Rozjechali sie po swiecie jak ja .Jak jade do domu nie znam nikogo prawie,mlodziki powyrastaly,maja dzieci.No proszę.. jesteśmy prawie sąsiadkami a właściwie byłyśmy.. może dzięki tobie zmienię zdanie o ludziach ze Złotorii.. ja jak na razie trafiłam na bardzo nieuczciwych i niestety mało inteligentnych choć wiem, że nie powinnam uogólniać..
I moj Maniek jest z 2006 z sierpnia.Paaulisia niestety nie ma we mnie chyba nic co by mi się podobało.. i nie jest to tylko użalaniem się nad sobą czy mówieniem tego celowo by od Was uzykać same ochy i achy na temat własnej osoby.. poprostu ostatnimi czasy wszystko jest nie takie jak powinno
A co do najazdu- nie ma sprawy :-) zapraszam wszystkich
Widzę, że 2006 rocznik rządzi :-) Mój synuś też z 2006 ale z grudnia
A czy Wasze dzieciaczki chodzą do przedszkola? Mój synuś chodził z mamą całe półtorej tygodnia.. nie daje jeszcze sobie rady z rozłąką..:-( i przeraża mnie fakt, że już niedługo będzie musiał iść do szkoły jako niespełna 5 latek.. :-( Sądziłam, że jak zaaklimatyzuje się w przedszkolu to ze szkołą pójdzie łatwiej a tak jestem pełna obaw.. :-(
oj litrami i cud jest taki ze wciaz jestem xxla piłyście herbatki typu "figura" wierząc w cud?! Oj, ile ja się ich opiłam i jaka byłam zdziwiona, że waga ani drgnęła
Oj ile ja sie najadlam tej kapusty,jasne prze ztydzien zgubilam,ale organizm wyczerpany ,glodny i wsciekly!!!Przypomniało mi sie,jeszcze jadłam siemie lniane ale jest to tak straszliwie obrzydliwe ze dałam rade tylko jedna porcje.
Ale pamietam jak moja ciotka gotowała sobie zupe z kapusty i bardzo ładnie schudła.Jedynym minusem tego było to,ze to jedyne danie w tej diecie,przynajmniej przez pierwsze kilka dni.:-)
Ja go widze... ale dam jeszcze raz...