reklama
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
Viola30 pojedziemy razem;-) wytłumaczymy Szanownej Koleżance to i owo.
bacówka kiedy ????????????????
viola30
No jak sama napisałas-jak przyjdzie wiosna!Teraz troche za zimno jak dla mnie-szczególy misji dogadamy jeszcze.Tak czy siak,jestesmy umówione!:-)
a i owszem :0 bój sie Fanti
viola30
a moze tu nie mozna zastraszac, cholewka zapewne moderatr mnie zgani
Przecież to szlachetna misja-trzeba Fanti przekonac ze szkoda zycia na takie myślenie,jeśli nie moze tego zmienic niech postara sie to polubic.
Ja akurat nie mam z tym problemu,ale wierze i domyślam ze sie Fanti moze byc przygnębiona z tego powodu.Tylko trzeba troszke dobrej woli zeby sie zaakceptowac,naprawde wiele może to zmienic w zyciu.;-)
Ja akurat nie mam z tym problemu,ale wierze i domyślam ze sie Fanti moze byc przygnębiona z tego powodu.Tylko trzeba troszke dobrej woli zeby sie zaakceptowac,naprawde wiele może to zmienic w zyciu.;-)
Bacówka żeby to było takie proste to już dawno bym sobie z tym poradzila.. ale jak sie ponad 30 lat nie udalo polubić siebie a wręcz przeciwnie to chyba i Wy nie macie szans..Przecież to szlachetna misja-trzeba Fanti przekonac ze szkoda zycia na takie myślenie,jeśli nie moze tego zmienic niech postara sie to polubic.
reklama