reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

gastone jestem, jestem mam sie calkiem dobrze sie mam czytam WAS co dzien do WAs zaglądam jestem z wami duchem
Vioooola czmu tylko duchem???
Może nie zauważyłyście, ale to już nie wątek a pod-forum :-)
Duże jest piękne - Forum BabyBoom

Nie macie moderatora więc możecie bałaganić ile wlezie :-p
hurrra
Dziewczynki- z postanowieniem noworocznym, jestem trzeci dzień na diecie oczyszczającej, jest strasznie ciężko, ale musze , bo mi stawy w nogach wysiadły i mam kłopot z lewą nogą. To z winy cięzkiego dupska. Deprecha mnie porzera, nie moge patrzeć w lustro, musze troche zgubić balastu. Trzymać kciukasy kobitki bo dobre myśli mi sie przydadza, bo strasznie ciężko mi psychicznie. Kocham żarełko, najgorsze katusze jak musze rodzinie gotować, a sama moge na te ich jedzonko tylko popatrzeć. :-:)-:)-(
Trzymam kciukasy i wiem jak ci trudno..
Dziewczyny i ja jestem większa niż powinnam,
Noszę rozmiar 40/42 ale był 46 !!!
Teraz jestem w ciąży to zapewne mi przybędzie.
Ale dośc łatwo zgubiłam liczyłam kalorie :) Do 1500 trzeba się zmieścić ale co najważniejsze prawidłowo dobierając produkty można chodzić najedzonym :)

No prosze wiec mamy druga zafasolkowana;-)

reklama
mimikuaro trzymam kciuki na pewno Ci sie uda! i bedizesz super laska!:tak: wytwałosci! silna jestes wiec wierze w Ciebie!

Gaja i Luzia witajcie! ;-)
ja tez do szczupłych nie naleze rozm 40 a przed ciaza 36 38 chuderlak ze mnie był okrony dlatego teraz troszke po czesci ciesze sie z tym kilogramow!:tak:
wszyscy dokoła mowia ze taka kobieca sie zrobiłam:-D cokolwiek by to miało znaczyc:nerd: ze niby jaka wczesniej byłam hmmm:cool:
ale brzuch bym chciała zgubic! wyciac ehhhh za duzy jest:zawstydzona/y::-(

Megusek kochana jesteś:-):-)
A ja tez mam w planach noworocznych się odchudzić:dry::dry::dry::dry:no ale póki co to od 2 stycznia razem z moim kochanym nie palimy więc nosi mn ie po chałpie jak diabli no i co chwile bym coś zjadła:baffled::baffled::baffled::baffled:
a to zakup mojego kochanego dla mnie:tak:
M&S * CERISO * KUSZĄCA MGIEŁKA * 85E * 38E (870280391) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i taki
DAMA KIER Biustonosz VICENZA 80E (873214791) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a do tego jeszcze takie cosik co by wieczory były gorące;-)
KrisLine Agira body big w Nowości Body Body Seksowna bielizna erotyczna, Sexi bielizna damska i męska, Sklep Renaldo.pl
tak więc zaskoczył mnie bardzo bardzo:tak::tak:
ja spodnie na swoją stodołę dostałam ostatnio w lumpku nówka sztuka z metką czarne sztruksy w klasycznym kroju:tak::tak:
a w tesco to fakt w kolekcji f&f można częto dostac fajne ubrania nie drogie i dobre jaokściowo i co dla nas ważne w big rozmiarku:tak:

Megusek kochana jesteś:-):-)
A ja tez mam w planach noworocznych się odchudzić:dry::dry::dry::dry:no ale póki co to od 2 stycznia razem z moim kochanym nie palimy więc nosi mn ie po chałpie jak diabli no i co chwile bym coś zjadła:baffled::baffled::baffled::baffled:
a to zakup mojego kochanego dla mnie:tak:
M&S * CERISO * KUSZĄCA MGIEŁKA * 85E * 38E (870280391) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i taki
DAMA KIER Biustonosz VICENZA 80E (873214791) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a do tego jeszcze takie cosik co by wieczory były gorące;-)
KrisLine Agira body big w Nowości Body Body Seksowna bielizna erotyczna, Sexi bielizna damska i męska, Sklep Renaldo.pl
tak więc zaskoczył mnie bardzo bardzo:tak::tak:
ja spodnie na swoją stodołę dostałam ostatnio w lumpku nówka sztuka z metką czarne sztruksy w klasycznym kroju:tak::tak:
a w tesco to fakt w kolekcji f&f można częto dostac fajne ubrania nie drogie i dobre jaokściowo i co dla nas ważne w big rozmiarku:tak:

alez Cie ukochany obdarował:tak: super śliczne sa te staniczki:tak: takie seksowne a body cudo!!! chyba sama sobie takie zamówie! boskie jest!!!
i ze wiedział jaki nosisz rozmiar;-):happy2: pozazdroscic!

Ano zafasolkowana jestem ale oficjalnie nie potwierdzona tylko 2 testami:tak:
Ja w sumie to rozm 36 bym nie chciała nosić ale ta 40 to marzenie takie, bo wg mnie i mego męża kobieta musi mieć biodro :cool2: Najlepsza klepsydra wcięcie w talii ale biodra i klatka pełna (bez musu dużego biustu) ;-)
Teraz boję się znów poporodowej walki z kilogramami - niestety nie należę do mam które po ciąży karmiąc chudły - wręcz przeciwnie mogłam wtedy konia z kopytami zjeść:-p

Malinka1 drugi biustonosz jest przecudny zakochałam się w nim, body też ślczne.

Właśnie się dowiedziałam że moja dawna miłość przyjechała do miasta z drugiego końca PL i chce się spotkać jutro masakra....

Luiza wow i co pojedziesz?
Gaja ja to wogóle w całej ciazy jadłąm jak opetana a karmiac nic... a tyłam i tak:no:

u nas śnieżek super pada! uwielbiam taka pogode czekam tylko jak m bedzie miał urlop i moze pojedizemy gdzies w góry;-)

Dziękuję za miłe przyjęcie... trochę lżej się robi jak sobie człowiek pozyta, że nie sam jest z tymi ch....mi kilogramami... Mam nadzieję, że zagoszczę u Was na dłużej!
Dziewczyny i ja jestem większa niż powinnam,
Noszę rozmiar 40/42 ale był 46 !!!
Teraz jestem w ciąży to zapewne mi przybędzie.
Ale dośc łatwo zgubiłam liczyłam kalorie :) Do 1500 trzeba się zmieścić ale co najważniejsze prawidłowo dobierając produkty można chodzić najedzonym :)
Ja też przed ciążą nosiłam 40/42... i wtedy uważałam, że gruba jestem... a dziś marzę, żeby wyglądać jak przed ciążą... Gaja a co jadłaś, że schudłaś tak fajnie... i ile czasu Ci na to potrzeba było?

No ja tez chyba musze sie do Was dopisac:sorry2:
Jak miło ze ktos wpadł na taki wspaniały pomysł i założył taki wątek:-D
Dobrze wiedziec ze jest nas wiecej;-)
Na razie tak z boczku Was będe podczytywac,bo mało czasu,ale odwiedzac bede:-)

reklama
Do góry