reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże jest piękne :-)

Dzień dobry! Czy znajdzie się tu jeszcze jedno miejsce? Dopiero odkryłam Wasz wątek i wiem, że to coś dla mnie...:tak: Tak mi po ciąży zostało kilka ładnych kilogramów i za nic nie mogę się z nimi uporać... przed ciążą też chuda nie byłam, ale teraz to już masakra...
Pozdrawiam!
Witaj,miejsc ci u nas dostatek :-)A co do kilogramow kochana to tak jak wiekszosc znas.Ja zamiast gubci znow mi bedzie przez kilka miesiecy przybywac:-D
jaka jaka bo ja z tych niecierliwych jestem:cool2::cool2::cool2:

ale to sprytne:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:po świętach to i mi by sie przydało i to nie bynajmniej z powodu ciąży:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

czy się znajdzie pytanie:sorry2::sorry2::sorry2:pewnie witaj kochana u nas:tak::tak::tak:
ja kochane co dziennie obiecuję że zajrzę i zawsze coś:-p:-p
ale jutro obiecuję a i pochwalę się jakie mi mój facecik znaczy mężczyzna mojego życia kupił fajne staniki ostatnio i piżamę i to tak sam z siebie bez namawiania zadzwonił tylko do mnie do pracy zapytac czy ja to mam rozmiar 90 A czy B :szok::szok::szok:i dobrze ze zadzwonił bo miało być 80 E:-D:-D:-D:-D

Ale masz fajnego facecika.Moj mezu powiedzila kochanie wszystko ci kupie ale nie karz mi kupowac ciuchow!Nawet bielizny bo i tak nie trafie w twoj gust:-D

reklama
jaaka jakaa jakka???????

Megusek coz za niespodzianka?:nerd::dry:

Megusek- gdzie ta niespodzianka

kurde ja do cierpliwych nie należe :-D a to wkrótce to kiedy ;-)

jaka jaka bo ja z tych niecierliwych jestem:cool2::cool2::cool2:

Może nie zauważyłyście, ale to już nie wątek a pod-forum :-)
Duże jest piękne - Forum BabyBoom

Nie macie moderatora więc możecie bałaganić ile wlezie :-p

Dziewczynki- z postanowieniem noworocznym, jestem trzeci dzień na diecie oczyszczającej, jest strasznie ciężko, ale musze , bo mi stawy w nogach wysiadły i mam kłopot z lewą nogą. To z winy cięzkiego dupska. Deprecha mnie porzera, nie moge patrzeć w lustro, musze troche zgubić balastu. Trzymać kciukasy kobitki bo dobre myśli mi sie przydadza, bo strasznie ciężko mi psychicznie. Kocham żarełko, najgorsze katusze jak musze rodzinie gotować, a sama moge na te ich jedzonko tylko popatrzeć. :-:)-:)-(

Witajcie!

Ja w sumie tylko z doskoku bo mam pytanie z gatunku niecierpiących zwłoki...

Gdzie można kupić fajne klasyczne dzinsy na moja pupe wielkosci stodoły:-D:-D:-D
tzn w okolicach rozmiaru 48....sieciówki juz obleciałam-H&M, Kappal, M&S...

podejrzewam ze w Levisie bym dostała jakies meskie, ale nie chciałabym wydac więcej niz 200 zł...

pomożecie?

ja ostatnio kupiłam dżinsy w Tesco z serii F&F albo True i zapłaciłam całę 68 zł :-) ale najlepsze ze chodze w 52-54 a weszłąm 50 :szok: wiec w szku byhłam moze ta poszukaj buzioe szczupłe inaczej :-p jaka stodołą to troszkę większa szopka ihiihhi

Witam

No prosze ale niespodzianka no no no :-)

i watek się troszke ożywił super :-) Bo ja zaglądam codziennie od poniedziału do piątku ( heh uroki pracy ;-) )

Ostatnio nie czuje się najlepiej ze sobą :/ Zaczęłam brac plastry antykoncepcyjne ( wcześniej brałam tabletkia ale często zapominałam ich wziąć ) no i apetyt mam megaśny nie wiem czy to wina plastrów czy zwalam wine na nie, bez słodkiego życ nie moge chociaż i tak brawa mi się należą bo właśnie wróciłam z zakupów i słodyczy kupionych zero a tak zawsze jakiś wafelek wciągne aaaaaaaaaaaaaaa zjadłam dziś 4 cukierki :errr:

mikimauro powodzenia trzymam za Ciebie kciukasy, a co to za dieta oczyszczająca ? Kurde ja to bym też poszła na diete gdybym nie miała kusiciela za M on wieczorami robi jedzenie pyta chesz ? Ja nie nie jem kolacji, ale wiadomo i tak zrobi więcej i przychodzi spróbuj no spróbuj jakie pyszne ciach łycha do buzi eh no i jak tu się oprzeć ?? a gotować dla siebie i dla niego osobno po pracy ... niee nie dam rady a on na odchudzanie się nie nadaje bo to połowa mnie hehe

to se popisałam

Witajcie dziewczęta, szukałam zupełnie czegoś innego a trafiłam na taki miły wąteczek:-D

No cóż ja też mam kilka kilo za dużo.... przed ciążą nosiłam rozmiar 4 2/44 teraz 44/46 został mi okropny brzuchol....piąty miesiąc jak nic hehe:-D Mężxowi nie przeszkadza moja tusza alemi owszem, u nas w mieście nie ma fajnych sklepów z ciuszkami a lubię się dobrze ubrać. Nie ma H&M, Tesco nad czym ubolewam ogromnie.... No ale cóż niedługo mają otworzyć mega wielką galerie na wzór galerii bałtyckiej, więc pozostaje nadzieja.:tak:;-)

Pozdrawiam was kochane

reklama
Dziewczyny i ja jestem większa niż powinnam,
Noszę rozmiar 40/42 ale był 46 !!!
Teraz jestem w ciąży to zapewne mi przybędzie.
Ale dośc łatwo zgubiłam liczyłam kalorie :) Do 1500 trzeba się zmieścić ale co najważniejsze prawidłowo dobierając produkty można chodzić najedzonym :)

Do góry