No chyba, że jak @Avy pisze- coś się przysadce poprzestawiało.To jest u mnie wykluczone, przynajmniej kilku lekarzy tak twiedzi.
Umawiaj czym prędzej lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No chyba, że jak @Avy pisze- coś się przysadce poprzestawiało.To jest u mnie wykluczone, przynajmniej kilku lekarzy tak twiedzi.
A to się da jakoś leczyć?
No pewnie, że się da.A to się da jakoś leczyć?
lekarz na pewno cos doradzi, nawet jesli cos sie rozjezdza to szybko to wylapalasA to się da jakoś leczyć?
Przede wszystkim to się nie stresuj, bo masz za wysoki kortyzol. Wysoki kortyzol blokuje przysadkę, przysadka nie wydziela hormonow i koło się zamyka.Mam resztę.
Spójrzcie proszę.
Mam tak samo, siostro .Ja też bardzo dużo piję i mam rozwodnione siuśki w nocy nie wstaję ale obowiązkowo musi być siku przed położeniem się do łóżka i wstaję zawsze z pełnym pęcherzem. Czasem jak chcę się dodatkowo zmotywować do tego by rano szybko wstać to wypijam dodatkową szklankę wody przed snem i wstać muszę
2dc.Przede wszystkim to się nie stresuj, bo masz za wysoki kortyzol. Wysoki kortyzol blokuje przysadkę, przysadka nie wydziela hormonow i koło się zamyka.
W którym dc to było badane?
Przede wszystkim twój stres nie pomaga hormonom. Weź kąpiel, jakiś relax, umow wizytę u lekarza, to nie menopauza żadna, masz AMH na kilka lat a nie na miesiąc. Menopauza jest przy 0.001 a nie przy 0.9. Wdech-wydech i koniec negatywnego wymyślania i nakręcania kochana. Pamiętaj, że każdy problem zdiagnozowany przybliża cie do ciąży i lepiej wiedzieć co trzeba poprawić niż wszystko ok.a ciąży brak.A to się da jakoś leczyć?
Wiem, że się odchodzi (w sensie nie może to stanowić podstawy do diagnozy), ale jakiś ogląd może dać.Odchodzi się teraz od wyliczania stosunku tych dwóch hormonów.
Bardzo mi przykro wiem co przechodzi dopiero co przechodzilam i niby początek a serce pęka tule mocnoDziewczyny,
Mi spadła beta... Właśnie wracam od lekarza. Prawdopodobnie biochem.
Nie ma co się martwić na zapas jak już będzie wiadomo wtedy będziesz martwićPodłamałam się, płaczę